7.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăTechNoua ediție a Conferinței de Cloud

Noua ediție a Conferinței de Cloud

Noua ediție a Conferinței de Cloud se va desfășura joi, 14 octombrie 2021, în format online. Conferința va începe la ora 9,30.

Inițiatoarea proiectului Cloud Conference este compania Avaelgo.

Cloud Conference 2021 va debuta joi, 14 octombrie 2021, de la ora 9,30, cu o serie de sesiuni găzduite online. Keynote speaker va fi Daniel Rusen, director de Marketing si Operatiuni la Microsoft. Gazda evenimentului va fi Mihai Tătăran, director general Avaelgo.

Noua ediție a Conferinței de Cloud

Conferința va pune la dispozitia mediului de afaceri solutii inovatoare pentru eficientizarea proceselor interne precum și o viziune cu privire la impactul pe care digitalizarea il are asupra initiativelor antreprenoriale. 

”Suntem diferiti si sunt mandru ca pot spune asta. Avem in echipa specialisti certificati Microsoft, ceea ce este o dovada a faptului ca dispunem de cunostintele necesare pentru a rezolva orice provocare tehnologica din aria noastra de expertiza. In ultimul an, aceasta experienta ne-a ajutat sa intram in contact cu multe companii blocate din cauza pandemiei, afaceri pe care le-am redresat cu ajutorul tehnologiei, iar astazi sunt in continua crestere”, a declarat Mihai TĂTĂRAN, CEO Avaelgo. 

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Cine sunt militarii care au defilat pe sub Arcul de Triumf purtând măști cu mustață

Militarii care au defilat purtând măști cu mustață nu sunt de carieră, ci voluntari ai unei asociații. Un moment inedit a avut loc la...

La Sovata, Lacul Ursu aduce tuturor răsplata(III)

Am ajuns la Sovata, chiar lângă Lacul Ursu, cu dureri la umărul drept, care reapăruseră, după ce fusese dislocat și pus la loc, acum...

Mesajul transmis de SUA pentru Ziua Națională a României

Statele Unite ale Americii au transmis un mesaj emoționant pentru Ziua Națională a României. Secretarul Departamentului de Stat al SUA, Antony J. Blinken a...
Ultima oră
Pe aceeași temă