24.7 C
București
miercuri, 28 septembrie 2022
AcasăTechNoua ediție a Conferinței de Cloud

Noua ediție a Conferinței de Cloud

Noua ediție a Conferinței de Cloud se va desfășura joi, 14 octombrie 2021, în format online. Conferința va începe la ora 9,30.

Inițiatoarea proiectului Cloud Conference este compania Avaelgo.

Cloud Conference 2021 va debuta joi, 14 octombrie 2021, de la ora 9,30, cu o serie de sesiuni găzduite online. Keynote speaker va fi Daniel Rusen, director de Marketing si Operatiuni la Microsoft. Gazda evenimentului va fi Mihai Tătăran, director general Avaelgo.

Noua ediție a Conferinței de Cloud

Conferința va pune la dispozitia mediului de afaceri solutii inovatoare pentru eficientizarea proceselor interne precum și o viziune cu privire la impactul pe care digitalizarea il are asupra initiativelor antreprenoriale. 

”Suntem diferiti si sunt mandru ca pot spune asta. Avem in echipa specialisti certificati Microsoft, ceea ce este o dovada a faptului ca dispunem de cunostintele necesare pentru a rezolva orice provocare tehnologica din aria noastra de expertiza. In ultimul an, aceasta experienta ne-a ajutat sa intram in contact cu multe companii blocate din cauza pandemiei, afaceri pe care le-am redresat cu ajutorul tehnologiei, iar astazi sunt in continua crestere”, a declarat Mihai TĂTĂRAN, CEO Avaelgo. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mascarada “Selecționerul”

În rândul infractorilor e celebră schema “Maradona”, dar Răzvan Burleanu a inventat manevra “Selecționerul”. Paote că au mai rămas câteva voci publice care încă erau...

Suntem pro-Europa, dar împotriva eurocrației!

Prin impunerea sancțiunilor împotriva Rusiei, europenii s-au împușcat în picior, zicea în vară Viktor Orbán. “Rusia nu a căzut în genunchi, europenii au devenit...

Ucraina ia în calcul un atac nuclear din partea Rusiei

Ucraina ia în calcul un atac nuclear din partea Rusiei asupra teritoriului ei, a anunțat Consiliul pentru Securitate Naţională şi Apărare (SNBO) de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă