22.2 C
Bucharest
Monday, 2 October 2023
HomeTechMihai Tudose: PSD este un partid mare, cu personalități multiple

Mihai Tudose: PSD este un partid mare, cu personalități multiple

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, în cadrul unui interviu acordat postului Realitatea TV, că PSD este un partid mare, cu personalități multiple. 

„Foarte bine, e un partid mare, nu e un partid de patru oameni care, știți, să doarmă în sincron, să mănânce în sincron. Tocmai de aici vine plusvaloarea generată și pe care o are PSD-ul. Un partid mare, cu personalități multiple. Și contradicțiile interne sunt factor de progres. Sunt în regulă, atâta vreme cât sunt ca factor de progres, dezbatere, plecăm de la premisa că nimeni nu emite axiome. (…) Multitudinea de idei e factor de progres. Și, uitați, acest progres s-a materializat în acel program de guvernare, s-a materializat în câștigarea încrederii românilor și vă spun că suntem pe cale să recuperăm întârzierile din prima parte a guvernării și să intrăm în grafic", a spus Mihai Tudose, întrebat cum „simte partidul" în acest moment. 

Întrebat despre relația cu Sorin Grindeanu și dacă este adevărat că a fost mentorul lui, Mihai Tudose a spus că au rămas prieteni.

„Nu am fost mentorul lui, l-am ajutat într-un moment… Mi-a mulțumit, am avut momentul nostru la predare-primire și, vă spun și astăzi când stăm de vorbă, suntem prieteni. Nu a fost să fie, poate nu a fost momentul bun", a mai spus Mihai Tudose.

Cele mai citite

Accidente cu morți zilnic, iar punctul de amendă e plafonat din 2017

Punctul de amendă rămâne plafonat până la finalul anului, deși salariul minim brut, în funcție de care se calculează aceasta a crescut de la...

Analiză: Singura șansă a lui Ciolacu la prezidențiale. Cu ce candidat ar câștiga PSD alegerile

Sunt ultimele luni decisive în care partidele politice se gândesc ce candidat să trimită în fața electoratului pentru a primi voturile necesare pentru fotoliul...

Pariuri pentru viitorul președinte al țării. Geoană, cele mai mari șanse. Cum sunt poziționați Ciolacu, Ciucă și Simion?

Potrivit grilei de pariuri antepost, Mircea Geoană este creditat cu cele mai mari șanse de a câștiga președinția României, cu o cotă de 2.50....
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies