-2 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăTechMarian Vanghelie vrea să se facă ecologist

Marian Vanghelie vrea să se facă ecologist

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost surprins zilele trecute intrând la sediul Partidului Ecologist Român. Potrivit unor surse din partid, Vanghelie urmează să anunțe că va candida din partea acestui partid. PER va organiza o conferință de presă în care va prezenta această candidatură, precum și susținerea unor ONG-uri.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată, de procurorii DNA, în iulie 2015, pentru suspiciuni privind săvârşirea a nouă fapte de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte fapte de spălare de bani.

Tot în acelaşi dosar mai sunt judecaţi Mircea Sorin Niculae, vărul lui Vanghelie şi administrator al mai multor societăţi comerciale, Sorin Ştefan Ciocan, Laura Ciocan, director al SC Economat Sector 5 SRL şi omul de afaceri Marin Dumitru.

Conform rechizitoriului DNA, în perioada 2006 – 2014, Marian Vanghelie, ajutat de Mircea-Sorin Niculae şi de Laura Ciocan, a solicitat şi primit de la Marin Dumitru aproximativ 30.403.000 de euro, reprezentând un "comision" de 20% din valoarea contractelor de oferite de Primărie firmelor controlate de Marin Dumitru.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă