12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăTechMarian Munteanu: Am fost abordat de servicii, dar nu pe un canal...

Marian Munteanu: Am fost abordat de servicii, dar nu pe un canal oficial

Marian Munteanu, candidatul PNL la primăria Capitalei, a făcut miercuri seara, la Antenei 3, o serie de precizări privind candidatura sa la Primăria Capitalei. Munteanu a respins acuzațiile de colaborare cu fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, reiterând explicația că nu a mai ajuns să candideze și că Măgureanu nu l-a sprijinit atunci ci își dorea doar sprijinul unei alianțe politice. 

“Eu nu am fost sprijinit de Virgil Măgureanu ci am avut atunci o discuție cu mai multe partide. El nu m-a sprijinit și minte că așa e în fișa postului lui. De 7-8 ani de zile nu am mai vorbit deloc cu Măgureanu”, a declarat Munteanu. 

Răspunzând întrebării puse de Radu Soviani dacă a fost abordat de vreun serviciu secret, Marian Munteanu spune că a fost abordat mereu de tot felul de oameni “care se pretindeau mereu altceva și care făceau parte probabil din servicii, dar nu pe vreun canal oficial”. Candidatul PNL spune că nici măcar nu s-a gândit vreodată că ar putea colabora vreodată cu astfel de servicii. 

Citește și: Unde poate ajunge PNL cu experimentul Munteanu

Munteanu l-a numit pe fostul președinte Traian Băsescu ”cel mai rău primar al Bucureștiului”, iar despre Catedrala Mântuirii Neamului a spus că este ”un monument inchinat tuturor eroilor romani cazuti in lupte de-a lungul timpului”. 

Prioritățile lui Marian Munteanu la primăria Capitalei: 
 1. să oprească furturile din Primăriei. 
 2. Înființarea unui corp de control al Primăriei 
 3. Consiliile civice 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă