10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăTechLiviu Dragnea, despre excluderea lui Vanghelie din PSD

Liviu Dragnea, despre excluderea lui Vanghelie din PSD

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că excluderea lui Marian Vanghelie din partid nu are legătură cu ceea ce “i se întâmplă acestuia”, cu problemele lui din Justiţie, informează Mediafax.

Citește și: EXCLUSIV. De la cine a luat comisioane Vanghelie. Între paravane: iubita ( Oana Mizil), vărul, nepotul și șoferul. Avocatul său controla “sursa” banilor pentru a împiedica denunțul

Întrebat cum vede acuzaţiile din justiţie la adresa lui Marian Vanghelie, Dragnea a spus: “Nu le văd în niciun fel, nu sunt procuror, nu am informaţii din dosar, nu vreau să comentez”.

El a spus că excluderea lui Vanghelie din partid nu are legătură cu problemele acestuia din justiţie. “Nu are legătură excluderea lui Marian Vanghelie, cu ce i se întâmplă astăzi lui Marian Vanghelie. Atunci PSD a luat o decizie având ca argumente o serie de fapte, comportamtente ale domnului Vanghelie şi ale domnului Geoană”, a adăugat Dragnea.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, la locuința căruia procurorii anticorupție au făcut joi percheziții, are calitatea de suspect, a afirmă avocatul acestuia, Cezar Bivolaru, precizând că pe mandatul de aducere la DNA se menționează că acesta este suspectat de abuz în serviciu.

Primarul Marian Vanghelie este suspectat că, începând din 2007, l-a ajutat pe omul de afaceri Marin Dumitru să obţină contracte cu primăria în valoare de două miliarde de lei, primind în schimb un comision de 20 la sută, potrivit unor documente ale anchetatorilor obținute de MEDIAFAX.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă