19.1 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023
AcasăTechJaponia a introdus ecrane publicitare 3D

Japonia a introdus ecrane publicitare 3D

Japonia a introdus ecrane publicitare 3D, care le amintesc privitorilor de celebra serie „Final Fantasy”. Este vorba de panouri publicitare cu LED, plasate pe străzi. Un asemenea panou a fost remarcat în zona Omotesando din capitala Japoniei, Tokio.

Reclama pare să se refere la jocul video Final Fantasy VII, cu un episod denumit Intermission. Această ediție a jocului va fi compatibilă și cu calculatoarele PC performante, dar efectul maxim este obținut pe consolele PlayStation 5 (cele mai noi). În schimb, jocul nu este compatibil cu PS4.

Ecranele cu LED sunt folosite inclusiv pentru a păcăli ochiul uman. Deși panoul este plan, privitorul are senzația că vede un obiect 3D.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă