15.6 C
București
vineri, 9 iunie 2023
AcasăTechGoogle oferă 200.000 de dolari pentru siguranță online în România

Google oferă 200.000 de dolari pentru siguranță online în România

Google.org, divizia Google ce se ocupă de proiecte filantropice, va acorda o finanțare de 200.000 de dolari către organizația Adfaber – un ONG din România care derulează acțiuni de încurajare a programării, educației digitale și susținere a adopției tehnologiei în rândul copiilor.

Proiectul finanțat de Google.org și dezvoltat de Adfaber se va derula timp de un an. Adfaber va realiza și oferi unor copii cu vârste între 7 și 15 ani programe educaționale despre siguranța online, prin formarea profesorilor și sprijinirea lor pentru a-i pregăti pe elevi.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă