14.4 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăTechGama iPhone 15 ar putea avea baterii semnificativ mai mari

Gama iPhone 15 ar putea avea baterii semnificativ mai mari

Gama iPhone 15 va avea baterii semnificativ mai mari la toate modelele, potrivit unei surse Foxconn care a vorbit cu ITHome, scrie macrumors.com.

Informațiile susțin că iPhone 15 va avea o baterie cu 18% mai mare, iPhone 15 Plus și iPhone 15 Pro o baterie cu 14% mai mare, iar iPhone 15 Pro Max o baterie cu 12% mai mare. Se spune că modificările exacte ale capacității ar fi următoarele:

Dacă sunt corecte aceste specificații, modificările ar însemna că modelul 15 Plus și-ar mări și mai mult avansul în ceea ce privește capacitatea bateriei față de modelul Pro Max, în timp ce 15 Pro ar rămâne iPhone-ul cu cea mai mică baterie.

Sursa nu are nimic concret, dar presupusele capacități par plauzibile, mai ales având în vedere faptul că modelele iPhone din acest se așteaptă să devină ușor mai groase, oferind mai mult spațiu intern pentru baterii mai mari.

Având în vedere îmbunătățirile de eficiență ale cipurilor A16 și A17 Bionic, pare foarte probabil ca întreaga gamă iPhone să se poată lăuda cu îmbunătățiri ale duratei de viață a bateriei în acest an.

ITHome a evidențiat, de asemenea, informații separate care ar proveni de la Foxconn și care circulă pe Weibo, potrivit cărora iPhone 15 Pro va începe cu 256 GB de stocare standard, dublând actuala configurație de stocare de bază de 128 GB.

Acest lucru ar fi, de asemenea, un diferențiator cheie între modelele Pro și non-Pro, deoarece se așteaptă ca iPhone 15 și iPhone 15 Plus să înceapă în continuare cu 128 GB de stocare.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă