13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăTechFOTO. Dragnea se uită la meciul naționalei în așteptarea rezultatului de la...

FOTO. Dragnea se uită la meciul naționalei în așteptarea rezultatului de la alegerile din PSD

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, alături de alţi lideri ai partidului, urmăresc meciul de fotbal România – Insulele Feroe, în aşteptarea rezultatelor finale ale scrutinului intern, primul gol al naţionalei României fiind sărbătorit cu urale de social-democraţi.

Liviu Dragnea, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, secretarul general al PSD Andrei Dolineaschi şi alţi parlamentari, printre care Florin Iordache, Damian Florea şi Mihai Fifor, s-au strâns în biroul liderului interimar al partidului pentru a urmări meciul de fotbal pentru calificarea României la Campionatul European din 2016.

Liderii PSD au invitat şi presa să urmărească meciul, aşteptând rezultatele scrutinului intern cu apă, alune şi covrigei.

Primul gol al României a fost întâmpinat cu urale de către social-democraţi, chiar în momentul în care Valeriu Zgonea a intrat în sală. "Zgonea a venit cu golul", au strigat social-democraţii.

Liviu Dragnea a precizat că va ieşi într-o conferinţă de presă pentru a comenta rezultatele alegerilor interne după încheierea meciului de fotbal, spunând că românii preferă să urmărească acea competiţie, pentru care şi el are emoţii.

Meciul Insulele Feroe – România se dispută, duminică seară, la Torshavn, în ultima etapă a grupei F pentru calificarea la Campionatul European din 2016.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă