33.4 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăTechEugen Tomac: Este exclus ca PMP să continue fără Elena Udrea

Eugen Tomac: Este exclus ca PMP să continue fără Elena Udrea

Preşedintele interimar al PMP, Eugen Tomac a declarat, vineri, că este exclus ca PMP să-şi continue activitatea fără Elena Udrea, afirmând că aceasta este un lider important al partidului şi că toţi cei care susţin proiectele preşedintelui Traian Băsescu sunt bineveniţi în Mişcarea Populară.

Tomac a fost întrebat dacă la şedinţa Colegiului Naţional al PMP s-a pus problema ca partidul să continue fără Elena Udrea.

"Nu, este exclus! Exclus, doamna Udrea este un lider important al partidului nostru şi noi ne-am asumat foarte clar poziţia, şi toţi cei care susţin proiectele preşedintelui Traian Băsescu sunt bineveniţi în Mişcarea Populară", a răspuns Tomac.

Deputatul a mai fost întrebat dacă Udrea a fost prezentă la Colegiul Naţional al PMP şi dacă a fost criticată de unii membri ai acestui partid.

"A fost prezentă şi doamna ministru Elena Udrea, au fost prezenţi toţi preşedinţii organizaţiilor noastre judeţene şi parlamentarii PMP. S-a discutat despre succesul Mişcării Populare, obiectivul nostru a fost să facem faţă acestei competiţii. A fost o competiţie extrem de importantă", a precizat Tomac, arătând că PMP a obţinut la europarlamentare "un rezultat bun".

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 852: Țara vecină anunță întreruperi de curent pe întreg teritoriul

Ucraina prevede întreruperi parţiale de curent electric pe tot parcursul zilei de astăzi în întreaga ţară, a anunţat operatorul Ukrenergo, explicând că reţeaua cunoaşte...

OUT din primul tur. Sorana Cîrstea părăsește turneul de la Eastbourne

Sorana Cîrstea (29 WTA) a fost eliminată de Anhelina Kalinina (44 WTA) în prima rundă a turneului WTA 500 de la Eastbourne. Kalinina, venită din...

MAE confirmă că un român a murit în inundațiile din Italia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat cetăţenia română a celei de-a treia persoane dispărute, şi ulterior găsită decedată, în urma inundaţiilor produse, pe 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă