2.7 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeTechEugen Tomac: Este exclus ca PMP să continue fără Elena Udrea

Eugen Tomac: Este exclus ca PMP să continue fără Elena Udrea

Preşedintele interimar al PMP, Eugen Tomac a declarat, vineri, că este exclus ca PMP să-şi continue activitatea fără Elena Udrea, afirmând că aceasta este un lider important al partidului şi că toţi cei care susţin proiectele preşedintelui Traian Băsescu sunt bineveniţi în Mişcarea Populară.

Tomac a fost întrebat dacă la şedinţa Colegiului Naţional al PMP s-a pus problema ca partidul să continue fără Elena Udrea.

"Nu, este exclus! Exclus, doamna Udrea este un lider important al partidului nostru şi noi ne-am asumat foarte clar poziţia, şi toţi cei care susţin proiectele preşedintelui Traian Băsescu sunt bineveniţi în Mişcarea Populară", a răspuns Tomac.

Deputatul a mai fost întrebat dacă Udrea a fost prezentă la Colegiul Naţional al PMP şi dacă a fost criticată de unii membri ai acestui partid.

"A fost prezentă şi doamna ministru Elena Udrea, au fost prezenţi toţi preşedinţii organizaţiilor noastre judeţene şi parlamentarii PMP. S-a discutat despre succesul Mişcării Populare, obiectivul nostru a fost să facem faţă acestei competiţii. A fost o competiţie extrem de importantă", a precizat Tomac, arătând că PMP a obţinut la europarlamentare "un rezultat bun".

Cele mai citite

Modelul electric Fiat Panda va fi produs în Serbia

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat că se așteaptă ca producătorul auto Stellantis să producă o mașină electrică Fiat Panda în orașul central Kragujevac,...
00:00:33

VIDEO. Netanyahu: “Israelul nu dorește să facă rău civililor din Gaza”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sâmbătă (2 decembrie) că Israelul continuă să lucreze în coordonare cu SUA și organizațiile internaționale pentru a defini...
00:00:37

VIDEO. Bărbați înarmați au ucis mai multe persoane într-un atac asupra unui autobuz în nordul Pakistanului

Bărbați înarmați au atacat sâmbătă (2 decembrie) un autobuz în apropiere de orașul Chilas din nordul Pakistanului, ucigând cel puțin opt pasageri și rănind...
Ultima oră
Pe aceeași temă