2.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeTechDragnea: PSD ar putea discuta cu ALDE despre o posibilă moțiune de...

Dragnea: PSD ar putea discuta cu ALDE despre o posibilă moțiune de cenzură împotriva Guvernului

Social-democrații vor continua discuțiile cu reprezentanții ALDE privind inițierea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului, după alegerile locale din 5 iunie, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, duminică, la Arad, potrivit Agerpres.

„Am avut o discuţie cu cei din ALDE, în urmă cu ceva timp, despre o posibilă depunere a unei moţiuni de cenzură, urmând să reluăm discuţiile după alegerile din 5 iunie. În mod cinstit şi în mod realist, trebuie să vă spun că nu ştiu care sunt paşii următori pe care îi vom face. Pentru că dacă va trece moţiunea, vom ajunge la preşedintele Iohannis, care nu ştim ce decizie va lua, ce propunere va face, pe cine va numi premier, pentru că am văzut că nu ţine seamă de ce ce propunere facem. Şi s-ar putea să ne trezim din nou cu Dacian Cioloş sau cu un alt tehnocrat şi să intrăm într-o perioadă de instabilitate. Oricum, decizia nu este luată, nici de depunere, nici de nedepunere. Aşteptăm să terminăm cu această campanie electorală, să vedem şi rezultatele, după care ne vom aşeza la masă şi vom face o analiză serioasă privitor la ceea ce vom face”, a declarat Liviu Dragnea. 

Liderul PSD s-a declarat nemulţumit de activitatea Guvernului, adăugând că aceeaşi nemulţumire a constatat-o şi în rândurile cetăţenilor cu care s-a întâlnit în cursul recentelor sale deplasări prin ţară. 

„În general, oamenii sunt nemulţumiţi de aproape întreaga activitate a Guvenului, cu deosebire în ceea ce priveşte agricultura. Oamenii sunt deosebit de speriaţi, pentru că suntem deja în luna iunie, iar subvenţiile nu au sosit încă. Toţi fermierii îşi pun întrebarea dacă acest an agricol nu este cumva unul ratat, cu consecinţe serioase asupra PIB-ului. (…) Am constatat un mare curent de nemulţumire împotriva acestui Guvern”, a susţinut Liviu Dragnea. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă