18.9 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeTechDragnea încă nu sție dacă vrea protecție de la SPP

Dragnea încă nu sție dacă vrea protecție de la SPP

Liviu Dragnea, președinte PSD, a declarat, vineri, că încă se mai gândește dacă să ceară sau nu protecția SPP-ului, mai ales că zielel trecute legea a fost modificată, prin ordonanţă de urgenţă, astfel încât şefii de partide parlamentare să poată beneficia gratuit de pază Serviciul de Pază şi Protecţie.

Dacă a apărut oportunitatea asta, mă mai gândesc.Domnul Blaga are deja, din câte am înţeles (…) Eu am doi colegi care sunt angajaţi la partid. Sunt mai micuţi aşa, dar încă nu mi-e frică cu ei“, a comentat Dragnea. “, a spus Dragnea, citat de Mediafax.

Guvernul a emis miercuri o ordonanţă de urgenţă care prevde că Serviciul de Protecţie şi Pază va putea asigura, gratuit, paza foştilor demnitari şi preşedinţilor partidelor parlamentare, la cererea acestora, cu aprobarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Cele mai citite

Cazul Dumitru Buzatu. Baronul șpăgar află dacă iese din închisoare

Apar noi detalii spectaculoase din referatul dosarului...

Pericol uriaș! Comunicațiile GPS ale navelor din apele teritoriale române, bruiate de Rusia

„Această confruntare o resimțim foarte bine în special în Flancul Estic al NATO și mai ales în regiunea de unde provin, Marea Neagră....

De ce boli ai putea să suferi, în funcție de locul unde îți apar fire de păr pe față

 Deși în unele cazuri părul pe față este un lucru normal (chiar și la femei), există situații în care acesta poate semnala anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies