10.4 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Deloitte România lansează platforma de automatizare Processo

Potrivit unui comunicat, creată de echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanţă în management a Deloitte România, platforma se adresează IMM-urilor şi corporaţiilor, precum şi autorităţilor publice centrale şi locale.

„Deloitte este lider global în consultanţă în tehnologie, o linie de servicii pe care am dezvoltat-o semnificativ şi în România. Pentru multe companii locale, automatizarea proceselor de business reprezintă o necesitate pentru a-şi îmbunătăţi productivitatea, a reduce costurile, a elimina erorile, a-şi deservi mai bine clienţii şi pentru a gestiona mai eficient relaţia cu angajaţii. Processo este o platformă software care permite companiilor din numeroase industrii să beneficieze de automatizare printr-o implementare agilă”, a declarat Dinu Bumbăcea, partener coordonator Consultanţă, Deloitte România.

Potrivit comunicatului, Processo răspunde unor nevoi specifice de business, cum ar fi gestionarea proiectelor şi bugetelor, a sarcinilor şi echipelor, a contractelor şi proceselor. De asemenea, platforma permite arhivarea electronică a documentelor în conformitate cu legislaţia locală.

„Am construit această platformă suplă, low-code, pentru companii care doresc să accelereze transformarea digitală şi să definească sau să-şi îmbunătăţească procesele interne, asigurând în acelaşi timp respectarea tuturor reglementărilor în vigoare, precum şi să-şi gestioneze mai bine documentele şi rapoartele. De asemenea, Processo permite comunicarea cu orice terţă platformă pentru schimb de date, fiind astfel o soluţie ideală pentru companiile care utilizează diferite sisteme interne care acum trebuie integrate”, a declarat Vladimir Aninoiu, Director Tehnologie, Deloitte România.

Practica de Consultanţă a Deloitte România s-a consolidat în ultimii ani prin extinderea competenţelor în automatizarea proceselor robotizate (robotic process automation – RPA) şi în data analytics.

La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai mulţi ani drept lider în consultanţă în tehnologie şi în domeniul transformării digitale, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce, UiPath şi alţi giganţi în tehnologie.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanţă, servicii juridice, consultanţă financiară şi managementul riscului, servicii de consultanţă fiscală şi alte servicii adiacente către clienţi din sectorul public şi privat provenind din industrii variate.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din ţara noastră şi oferă, în cooperare cu Reff & Asociaţii SCA, servicii de audit, de consultanţă fiscală, servicii juridice, de consultanţă în management şi consultanţă financiară, servicii de managementul riscului, soluţii de servicii şi consultanţă în tehnologie, precum şi alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.500 de profesionişti.

Ultima oră
Pe aceeași temă