10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăTechCristian Bușoi: “Colaborarea PNL cu Dacian Cioloș s-a dovedit neconvingătoare”

Cristian Bușoi: “Colaborarea PNL cu Dacian Cioloș s-a dovedit neconvingătoare”

Actualul șef al PNL București și candidatul unic la aceeași funcție, Cristian Bușoi, a declarat, în deschiderea alegerilor din cadrul celei mai mari organizații a partidului, că vremea marilor figure providențiale a trecut.

Liderul PNL Bucureşti a precizat că în partid s-au făcut multe greşeli de implementare, aminitind şi despre colaborarea cu Dacian Cioloş pe care a numit-o ”neconvingătoare”.

”Am făcut la Bucureşti, ceea ce am decis, în conducerea centrală, să facem în toată ţară. Am urmat decizia de a-l susţine pe domnul Dacian Cioloş în campanie şi am adus în partid oameni noi care să candideze pentru Partidul Naţional Liberal. Din păcate, unele greşeli de implementare de la locale s-au repetat şi la alegerile parlamentare. Colaborarea cu domnul Dacian Cioloş s-a dovedit neconvingătoare, astfel încât PSD a prins avânt să-şi promoveze minicunile şi populismele din acea campanie. Aşa a ajuns domnul Liviu Dragnea, un politician condamnat, să propună un guvern marionetă anti-justiţie care i-a scos pe români în stradă la doar o lună după alegeri”, a precizat Buşoi, citat de News.ro.

Totodată, el consideră că, dacă preşedintele Klaus Iohannis a găsit susţinere publică în Bucureşti la momentul protestelor pro-Justiţie împotriva OUG 13 şi a Guvernului PSD, acest lucru arată că PNL are o bază de creştere în Capitală.

”Oamenii aceştia sunt deschişi către PNL. Trebuie doar ca noi, liderii din Bucureşti ai PNL, să-i recâştigăm. În al doilea rând PNL trebuie să vină cu un proiect economic opus cheltuirii iresponsabile pe care o face PSD şi PNL trebuie să susţină consolidarea clasei de mijloc. În al treilea rând, Bucureştiul a ajuns pe ultimul loc în privinţa modernizării urbane. Când Clujul, Timişoara, Braşovul merg spre Europa, Bucureştiul merge spre Voluntari”, a explicat Buşoi.

El a mai spus că PNL trebuie să vină cu soluţii mai convingătoare la marile probleme ale României.

Consiliul de Coordonare al PNL Bucureşti s-a reunit sâmbătă, de la ora 11.00, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti pentru a alege noua conducere a filialei PNL Bucureşti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă