12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăTechConservatorii și-au constituit Clubul Libertății

Conservatorii și-au constituit Clubul Libertății

Disidenții care au părăsit Partidul Noua Republică și care au făcut parte din echipa candidatului independent la Președinția României Monica Macovei și-au constituit propria organizație, Clubul Libertății.

Acesta este condus de fosta șefă a filialei clujene a Partidului Noua Republică, Adela Mîrza, care a deținut și postul de vicepreședinte la nivel național al partidului condus de Mihail Neamțu. Clubul Libertății va promova conceptele de libertate economică și politică.

„Nu suntem încă o asociație care se va transforma într-un partid. Vrem să rămânem un think-tank care să promoveze conservatorismul în manieră britanică sau americană“, a spus Adela Mîrza.

Clubul Libertății va colabora cu Asociația M10, înființată de Monica Macovei, precum și cu viitorul partid care va fi înființat de europarlamentarul român, dacă acest partid își va asuma o identitate de dreapta.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă