6 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeTechCe spune Alina Gorghiu despre nediscutarea în Guvern a legalizării atenţiilor pentru...

Ce spune Alina Gorghiu despre nediscutarea în Guvern a legalizării atenţiilor pentru medici

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a scris, miercuri, pe contul său de Facebook, că proiectul de lege privind impozitarea mitei în sistemul sanitar ar trebui abandonat de Executiv, fiind vorba despre o inițiativă care îi umilește pe medici. 

Din fericire, Guvernul nu a luat în discuție în ședința de astăzi un proiect de lege privind impozitarea mitei în sistemul sanitar. Sper că nu e vorba de o amânare tactică, ci de renunțarea la o inițiativă care umilește medicii români”, a notat Alina Gorghiu. 

Gorghiu mai spune că Executivul ar trebui să fie preocupat de "îmbunătățirea condițiilor de exercitare a profesiei de medic. PNL consideră că e nevoie, în timp, de 6% din PIB pentru sănătate; un astfel de buget ar putea satisface la un nivel superior nevoile cadrelor medicale și ale pacienților".

 

Cele mai citite

Gogoașa reconstrucției Ucrainei

Dialogurile din cadrul întâlnirilor lui Marcel Ciolacu, premierul României, cu cei trei miniștri ai executivului american au avut o constantă: economia României este în...
00:01:21

Pentagonul a fost „încurajat” de decizia de a ridica controlul asupra majorității promoțiilor militare

Pentagonul, prin purtătorul de cuvânt, generalul de brigadă Patrick Ryder, a declarat reporterilor marți (5 decembrie) că a fost încurajat de decizia senatorului american...

Ce este și cum arată “lerul” – Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Ce este și cum arată "lerul" - Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut
Ultima oră
Pe aceeași temă