14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăTechBlaga: Victor Ponta candidează şi va avea mari surprize

Blaga: Victor Ponta candidează şi va avea mari surprize

Vasile Blaga, a declarat, marţi seară, comentând faptul că preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a urat liderilor PDL, PNL şi FC să nu rateze cumva unificarea dreptei "că ar fi păcat", că premierul îşi face deja griji în legătură cu discuţiile dintre PDL şi PNL, informează Mediafax.

"Îşi face griji deja, zâmbind, domnul Ponta şi îl înţeleg, pentru că voia să dea o mare lovitură şi îşi pusese consilierii să plaseze pe piaţă de luni întregi analize mincinoase privind 45-50% şi dintr-o dată a obţinut 37%. Domnul Ponta, dacă punem un raport de 2 la 1 între PSD şi PNL, cum a reieşit la votul de duminică, a pierdut 900.000 de voturi, dânsul şi PSD, din 2012 până acum", a afirmat Blaga, la Realitatea TV.

El a mai adăugat că este un an electoral, iar Victor Ponta candidează şi va avea mari surprize. "Este un an electoral, dânsul candidează şi va avea mari surprize", a mai spus Blaga.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marţi, la Bruxelles, că cel mai bun scenariu pentru PSD ar fi reunificarea dreptei, cu Antonescu, Blaga şi Ungureanu, pentru că cei trei se scuipau în ultimii ani, iar acum se pupă, adăugând: "Băsescu are demnitatea mai mare: a fost scuipat şi a depus plângere".

Referindu-se la reunificarea dreptei anunţată de Crin Antonescu, Vasile Blaga şi Mihai Răzvan Ungureanu, Ponta a spus: "Este scenariul cel mai bun, cel mai pozitiv pentru noi. Doi ani vom discuta doar ce spuneau unul despre celălalt în ultimii ani".

El a mai precizat că nu îşi poate închipui cum va sta Norica Nicolai alături de PDL, sau Renate Weber – critic al popularilor europeni – alături de PPE. Ponta a adăugat că nu ştie cum vor putea spune Antonescu, Blaga şi Ungureanu că totul este bine între ei în condiţiile în care în ultimii ani s-au tot "scuipat", iar acum "se pupă".

"Domnul Băsescu are demnitatea mai mare, a fost scuipat şi apoi a depus plângere. Deci îi poate reprezenta la PPE", a spus Ponta. "Deci le urez succes, să nu rateze unificarea dreptei, ar fi păcat", a spus Ponta.

Cele mai citite

Un concert al unei orchestre din Hamburg a fost întrerupt de o mașină de spălat

Incident nefericit la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg. În timpul unui spectacol în curs de desfășurare al renumitei orchestre de stat a Filarmonicii...

Căpitanul din filmul Titanic, Bernard Hill, s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani

Vestea tristă a trecerii în neființă a actorului britanic Bernard Hill a îndoliat comunitatea artistică și fanii din întreaga lume. Bernard Hill, cunoscut pentru...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă