17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăTechBlaga: ACL nu are voie să lase România pe mâna PSD....

Blaga: ACL nu are voie să lase România pe mâna PSD. PNL va mai dăinui 140 de ani după fuziune

Vasile Blaga, președintele Partidului Democrat Liberal, a declarat sâmbătă la Brașov, în fața aleșilor locali ACL, că s-a dovedit faptul că PSD are nevoie de slugi la guvernare, deoarece nu știe să guverneze, făcând previziunea că PNL după fuziune va mai ”dăinui cel puțin 140 de ani”, informează Mediafax.

”Ei nu știu să guverneze în parteneriat, ei au nevoie numai de slugi la guvernare. Așa au făcut și au încercat și în 2009, așa au făcut și cu dumneavoastră pe urmă. De aceea, dacă noi am lăsat toate orgoliile la o parte pentru a face această construcție politică, vă cer tuturor să faceți același lucru în fiecare localitate din țară (…) Acest partid se va înscrie în octombrie, va fi rezolvată pentru totdeauna această problemă și el vă dăinui pe scena politică și mai puternic cel puțin 140 de ani cât are PNL până acuma”, a spus Blaga.

Liderul PDL a menționat că în mod provizoriu pentru alegerile prezidențiale este vorba de o alianță, și i-a îndemnat pe liderii locali să fie uniți.

”Să știți că cel mai bun prietene ți-e fratele, că sângele apă nu se face, nu legăturile vremelnice pe ici pe colo cu câte un pesedist. Uitați de astea și împreună gospodăriți”, a mai spus Blaga.

El a afirmat că îl susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale, inclusiv în calitate de coordonator de campanie, pentru că ”și-a occidentalizat orașul înainte ca România să intre în Uniunea Europeană”.

 

Cele mai citite

Guvernul amână taxa pe lux până pe 30 aprilie

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor susținut de PNL, a anunțat, la finalul ședinței de Guvern de marți, că termenul pentru impozitul de 0,5% pentru clădirile...

Când ar putea veni ordonanța pentru Start-up Nation 2024

Ordonanța privind programul Start-up Nation 2024 este așteptată să fie aprobată de către Guvern după Sărbătorile de Paște. Se preconizează că din trimestrul trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă