15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăTech”Argumentul” unui nou ministru în Guvernul Ponta 4: ”Un metru nouă’ş’opt, o...

”Argumentul” unui nou ministru în Guvernul Ponta 4: ”Un metru nouă’ş’opt, o sută de kile, cred că fac față”

Deputatul PSD Mihai Tudose a declarat că la ”un metru nouă’ş’opt, o sută de kile”, crede că face față funcției de ministru în Guvernul Ponta 4, îchiar dacă în același timp e şi deputat şi preşedinte al PSD Brăila. 

Potrivit Mediafax, Tudose a venit, duminică, la şedinţa CExN al PSD, unde urmează să se voteze structura şi componenţa nominală a Guvernului Ponta 4.

El a negat că urmează să facă parte din viitorul Cabinet, mărturisind, pe de altă parte, că are emoţii în privinţa votului dat de CExN.

”Evident că trebuie să ai emoţii, dar …”, a spus Tudose.

Întrebat dacă va face şi funcţiei de ministru în Guvernul Ponta 4, în condiţiile în care e şi deputat şi preşedinte al PSD Brăila, funcţie recent obţinută, el răspunzând: ”Un metru nouă’ş’opt, o sută de kile, cred că fac”.

”Nu e sport individual, e sport de echipă şi într-o parte şi în alta”, a adăugat Tudose.

Duminică după-amiază au apărut informaţii pe surse care acreditau ideea că Mihai Tudose va prelua ministerul Economiei, care iniţial revenea PLR.

Aceleaşi surse arătau şi faptul că PLR va avea un minister al Energiei, care va comasa şi IMM-urile, portofoliou ce va reveni lui Andrei Gerea.

Cele mai citite

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, în urma unei plângeri depuse de un membru al echipei de...

Simion sare peste oi și trece la muls direct ciobanul

Ilustrație: Marian Avramescu Parlamentarul mioritic, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a trecut puțin peste tradițiile românești, de dragul strângerii de sponsorizări...

Din 13 mai,o nouă ediție Tezaur: Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an la titlurile de stat

COMUNICAT DE PRESĂ Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă