12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăTechAlina Gorghiu critică DUR votul din PSD

Alina Gorghiu critică DUR votul din PSD

Copreşedinta PNL Alina Gorghiu a criticat decizia social-democraţilor de a-l alege pe Dragnea în funcţia de şef al partidului, sublniid că astfel se adânceşte actuala criză a PSD. 

De asemenea, Gorghiu a precizat că Ponta şi formaţiunea sa trebuie să înţeleagă că "România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD". 

"PSD înaintează în criza în care se află de ceva vreme. Ședința de astăzi (comitetul Executiv al PSD-n.r) nu este decât un nou pas în această criză. Ce trebuie să înțeleagă Victor Ponta, PSD și aliații săi de guvernare este că trebuie operată o schimbare în fruntea Guvernului. România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD", scrie Gorghiu, pe pagina sa de Facebook, precizând că aşa arată "reforma" la social-democraţi.

Gorghiu nu crede că lucrurile în PSD se vor liniști şi că taberele se vor reconcilia prea curând.

"Problema este că disputele din acest partid afectează guvernarea. Mi se pare grav că PSD încearcă, în ultima vreme, să mascheze criza din partid intoxicând opinia publică cu tot felul de proiecte populiste. De fapt, cu toții sunt concentrați în lupta pentru supremație în interiorul partidului, guvernarea devine o chestiune marginală", comentează liderul liberal.

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a ales, miercuri, pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar. Dragnea a fost condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare, în Dosarul Fraudă la Referendumul din 2012.

Cele mai citite

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

ONU a estimat la 30-40 de miliarde de dolari cheltuielile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a estimat joi la 30-40 de miliarde de dolari costurile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza, distrusă după aproape şapte luni de...
Ultima oră
Pe aceeași temă