20.1 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

A apărut o rețea de socializare creată în România, bazată pe tehnologia Blockchain

O nouă reţea de socializare, denumită TOKHIT, a fost pusă la punct de doi antreprenori din Cluj, Andrei Ureche și Cristian Voaides.

Rețeaua este bazată pe tehnologiile NFT şi Blockchain. Proiectul este evaluat inițial la trei milioane de euro, informează un comunicat de presă publicat joi, 3 iunie 2021.

„Suntem entuziasmați și încântați să venim cu această premieră la nivel mondial, un proiect revoluționar care sperăm să se remarce prin componenta sa inovativă și să fie apreciat. Creatorii de conținut vor deveni, cu ajutorul TOKHIT, parte a unei comunități unde ei pot să experimenteze și să creeze modalități noi de interacțiune cu publicul lor țintă. Mai mult decât atât, TOKHIT își propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională. Odată cu această evaluare inițială, în valoare de 3 milioane de euro, suntem și mai încrezători în viitorul TOKHIT”, a declarat Andrei Ureche.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă