18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialIon Bazac, fostul Ministru al Sănătăţii a deschis o cafenea pentru pasionaţii...

Ion Bazac, fostul Ministru al Sănătăţii a deschis o cafenea pentru pasionaţii de maşini

Importatorul mărcilor Ferrari şi Lotus, Forza Rossa, a deschis pe Calea Victoriei, lângă magazinul Ferrari, o cafenea-restaurant dedicată pasinatilor de automobilism, Forza Rossa Caffe.

Forza Rossa Caffee este prima locaţie din România şi din Sud-Estul Europei care propune clienţilor săi combinaţii spectaculoase, bazate pe conceptul de coffee design şi de gastronomie moleculară.

Cafeneaua-restaurant Forza Rossa îmbină specialităţi culinare preparate din cafea cu un meniu gastronomic, inspirat din bucătăria italiană şi internaţională.

La inaugurare a fost prezentă, prinţe alte personalităţi, şi Federica Marchionni, vice-preşedinta Grupului Ferrari.

Una din noutăţile pe care Forza Rossa Caffee o aduce în România este o tehnică recentă şi spectaculoasă de preparare a produselor, cunoscută sub denumirea de coffee design.

Procedeul presupune folosirea cafelei ca ingredient principal pentru crearea unei diversităţi de specialităţi cu forme şi texturi inedite precum caviar din cafea, şerbet sau lichioruri.

“Ne dorim un loc special, în care oamenii pasionaţi de cele mai luxoase maşini din lume, de cele mai rafinate mâncăruri, de cele mai fine vinuri şi de cea mai bună cafea să se poată întâlni, stă de vorba şi împărtăşi pasiunile comune.

Ne propunem că prin inaugurarea Forza Rossa Caffee să deschidem în România o noua eră în care să cultivăm luxul, eleganţa şi rafinamentul culinar al celor mai bune restaurante ale momentului, pe care am avut şansa să le descopăr în lumea întreagă”, declară Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa.

Localul le propune pasionaţilor de gastronomie un meniu rafinat, inspirat din bucătăria italiană şi internaţională.

În ceea ce priveşte coffe design-ul, nenumărate specialităţi pe bază de espresso capătă aici forme şi arome inedite. Cafeaua este trasformata în şerbeturi, în caviar, în deserturi selecte, în lichioruri şi multe alte tentaţii.

Toate produsele sunt preparate exclusiv din cafea Lavazza, pusă la dispoziţie de Blue Coffee Service, distribuitorul oficial Lavazza în România şi membru al grupului Aquila.

Forza Rossa Caffee le propune pasionaţilor de automobile şi de competiţii un loc dedicat, în care să se întâlnească şi să împărtăşească pasiunea comună pentru automobilele sport/lux şi pentru curse. În local se vor putea viziona în direct Grand Prix-urile de Formula 1 sau alte competiţii internaţionale de automobile.

Forza Rossa Caffee va fi deschisă începând de săptămâna viitoare, zilnic de la 10.00 la 00.00 şi va avea valet parking.

Cele mai citite

Ministerul Energiei: Preţurile facturilor la gaze naturale au scăzut în luna aprilie cu 25%, iar cele la electricitate cu 15% faţă de preţurile maximale...

Reprezentanţii Ministerului Energiei au subliniat că preţurile facturilor la gaze naturale au scăzut în luna aprilie cu 25%, iar cele la electricitate cu 15%...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Rusia oferă la export avionul Su-35, drept rival pentru modelul american F-35. Țările NATO, inclusiv România, cumpără F-35

Exact în momentul în care țările NATO cresc cererile de a cumpăra avioane de luptă F-35, produse de SUA, Rusia anunță că își menține...
Ultima oră
Pe aceeași temă