13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCântăreaţa americană Anastacia va concerta, din nou, în România

Cântăreaţa americană Anastacia va concerta, din nou, în România

Cântăreaţa americană Anastacia revine în România pentru a susţine un concert, pe 29 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din turneul mondial al artistei, "Resurrection Tour 2015", potrivit Mediafax.

Admiratorii cântăreţei vor lua parte la un concert live, care va cuprinde melodiile sale de succes, dar şi piese de pe cel mai nou material discografic. 

Anastacia Lyn Newkirk, născută pe 17 septembrie 1968, la Chicago, este o cântăreaţă americană de muzică pop-soul cu influenţe rock, renumită pentru vocea ei puternică.

Albumul ei de debut, "Not that kind", care include piesa "I'm Outta Love", a avut un succes imens, ocupând primul loc în topurile muzicale din opt ţări din Europa, Asia şi Oceania. Următoarele două albume au avut şi ele succes, consolidându-i statutul de vedetă. În total, discurile sale s-au vândut în peste 30 de milioane de copii.

Artista este cunoscută pentru vocea gravă şi abilitatea de a atinge note muzicale înalte, fiind încadrată în grupul sopranelor dramatice.Vocea Anastaciei este considerată de MTV Asia "un miracol", întrucât ea este specifică persoanelor de culoare. 

Cântecul de debut al artistei, "I'm Outta Love", combină elementele muzicale din stilul dance şi cel funk. Muzica inclusă pe albumele "Not That Kind" şi "Freak of Nature" se încadrează în genul pop, însă majoritatea compoziţiilor de pe acestea includ influenţe din stiluri diferite. În urma experienţei cancerului mamar, Anastacia a simţit nevoia de a se reinventa, dând naştere stilului "sprock", o alăturare de elemente muzicale specifice muzicii pop, rock şi soul. Cel de-al treilea album, "Anastacia", este dominat de acest stil, la el adăugându-se influenţele muzicii R&B.

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă