Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Dobrovolschi, prezentator de concursuri

Din ianuarie, gazda emisiunii-concurs "Da sau Nu", de la Prima Tv, se schimba, avandu-l ca prezentator pe Mihai Dobrovolschi. Si, pentru ca se schimba gazda, se va schimba si regulamentul. La inceput vor fi alesi sase din cei douazeci de ...

Share

Rl online 0 comentarii

29.12.2005 - 00:00
Din ianuarie, gazda emisiunii-concurs "Da sau Nu", de la Prima Tv, se schimba, avandu-l ca prezentator pe Mihai Dobrovolschi. Si, pentru ca se schimba gazda, se va schimba si regulamentul.

La inceput vor fi alesi sase din cei douazeci de concurenti, departajarea facandu-se cu ajutorul unor intrebari de cultura generala. Astfel, cei care vor raspunde cel mai repede si bine vor intra in sferturile de finala. Dintre acestia vor ramane doar doi, selectati prin acelasi procedeu. Pentru alegerea finalistului, Mihai Dobrovolschi le va pune o intrebare celor doi semifinalisti. Aceasta presupune rezolvarea intr-un timp cat mai scurt a unui calcul matematic. Semifinalistii trebuie sa dea raspunsul corect folosind sistemul de vot aflat pe masa speciala. Cel care raspunde cel mai repede si bine la intrebare va deveni finalist. Concurentii au la dispozitie un minut timp de gandire pentru a da raspunsul corect si au voie sa apese pe butonul de vot chiar daca timpul nu a expirat. In cazul in care unul dintre cei doi semifinalisti apasa primul butonul de vot, este obligat sa dea raspunsul in trei secunde. Daca nu va raspunde in acest timp, el va fi descalificat si in finala va ramane celalalt semifinalist. Finalistul intra in concurs, scopul lui fiind acela de a obtine suma care este ascunsa in cutia lui sau o oferta cat mai buna din partea bancii. La inceput, acesta trebuie sa deschida cinci cutii, dupa care banca ii face prima oferta, apoi patru, trei, doua cutii si, in final, una cate una. Daca pana acum premiul cel mare era in valoare de 100.000 RON, acum suma a crescut. Astfel, cei care vor ajunge pe scaunul de negocieri vor avea posibilitatea sa castige orice suma cuprinsa intre 1 RON si 150.000 RON. Dar acestea nu sunt singurele schimbari. Din 5 ianuarie, emisiunea-concurs "Da sau Nu" se va difuza doar joi si vineri, timp de o ora.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...