17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuIrina din trupa ASIA s-a căsătorit. Ce invitaţi celebri a avut la...

Irina din trupa ASIA s-a căsătorit. Ce invitaţi celebri a avut la nuntă

Interpreta Irina Nicolae, membră a fostei trupe muzicale ASIA, s-a căsătorit cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo şi fostul preşedinte al Galei SportAccord, Marius Vizer, într-o ceremonie discretă, care a avut loc în Budapesta.

„Căsătoria este ceva sacru, pur, nu o modă, ci un angajament pe care ţi-l asumi. Nu am făcut încă acest pas, dar nu voi face un secret dacă vom decide să ne căsătorim. Noi trăim ca o familie de foarte mulţi ani, împărţim şi bune, şi rele, chiar şi fără acele hârtii!”, a mărturisit, pentru Click!, Irina Nicolae, în urmă cu un an.

Petrecerea a fost organizată la un hotel de lux, în prezenţa unor oaspeţi precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, dar şi prietene de-ale miresei, cum ar fi Valentina Pelinel şi Mihaela Constantinescu.

Irina Nicolae, în vârstă de 37 de ani, şi Marius Vizer, în vârstă de 56 de ani, formează un cupplu de 13 ani. De 11 ani locuiesc la Budapesta, unde au mai multe apartamente, dar călătoresc în toată lumea.

Pentru a evita problemele cu legea, soţul Irinei Nicolae a renunţat la cetăţenia română şi a devenit cetăţean austriac, potrivit jurnaliştilor Click.ro.

Irina Nicolae a făcut parte din ASIA, una dintre cele mai îndrăgite trupe muzicale ale anilor 2000. Numele trupei provine de la cele patru cântărețe din ”formula” inițială: Anca, Sorana, Irina și Anemona. După cinci ani de succes, Irina a ales să se desprindă de colegele ei, pentru a fi alături de Marius Vizer. În anul 2006, formaţia muzicală s-a destrămat. 

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă