Greșeli de evitat când cumperi o pereche de pantofi (P)

Pantofii sunt accesoriile cele mai importante din garderoba unei femei, nu-i așa? Să fie totuși vreo femeie care să considere sesiunile de shopping din care nu lipsesc pantofii o plăcere vinovată? Sau o investiție sigură?

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 31.07.2017 - 13:50

Pantofii sunt accesoriile cele mai importante din garderoba unei femei, nu-i așa? Să fie totuși vreo femeie care să considere sesiunile de shopping din care nu lipsesc pantofii o plăcere vinovată? Sau o investiție sigură?

Atunci când o femeie zărește o pereche de pantofi care îi plac se entuziasmează și simte că trebuie să facă parte din garderoba sa. Dar nu fiecare pereche de pantofi cumpărată ajunge să fie purtată. Și se mai poate numi acea investiție ca fiind una avantajoasă pentru reprezentantele sexului frumos? Fie sunt prea mici, fie prea mari, incomozi sau deloc ușor de asortat, anumite modele de pantofi nu vor cunoaște decât lumina dressing-ului. Astfel, în cele ce urmează vă prezentăm care sunt cele mai frecvente greșeli pe care o femeie trebuie să le evite atunci când pornește în căutarea şi achiziţionarea unei perechi de încălțăminte.  

Alegerea mărimii nepotrivite

Dacă ați cere părerea magazinelor de încălțăminte, cu siguranță veți afla că motivele principale ale retururilor de pantofi este în strânsă legătură cu mărimea nepotrivită. Și ce femeie nu s-a confruntat până acum cu achiziționarea unui model de încălțăminte deosebit, însă nu în mărimea corectă?

Ei bine, astfel de compromisuri nu trebuie sub nici o formă făcute. Fie că este vorba despre perechea de pantofi pe care o purtați la locul de muncă sau în timpul liber, în ținutele elegante sau la sala de sport, trebuie ca aceasta să fie mărimea potrivită pentru dumneavoastră.

Astfel, asigurați-vă întotdeauna că verificați mărimea sau, dacă preferați cumpărăturile online, că țineți cont de corespondența cu tabelul de mărimi indicat de brandul ales.

O pereche de pantofi deloc confortabili

Într-adevăr, o pereche de pantofi nou cumpărați va necesita o perioadă de acomodare. În acest timp, se recomandă să îi probați prin casă, astfel încât să nu vă incomodeze la purtare.

Totuși, regula că după câteva purtări prin casă o pereche de pantofi de calitate va oferi confort nu se aplică întotdeauna.

În acest sens, contează în mare măsură materialul din care sunt confecţionaţi pantofii. Dacă optați pentru piele naturală, atunci puteți fi siguri că vă veţi simţi confortabil de la prima purtare. De asemenea, pentru ca o pereche de pantofi să fie comodă, contează și tiparul după care a fost creată.

Magazinul online de încălțăminte și marochinărie Denisshoes pune întotdeauna accent pe calitatea pantofilor, utilizând doar piele naturală de calitate premium, după tipare realizate de specialiști în domeniu. Astfel se explică de ce fiecare client al denisshoes.com este mereu mulțumit de alegerea făcută în materie de încălțăminte.

Aspectuoși, dar nu și calitativi?

După cum am menționat anterior, marea majoritate a femeilor fac cumpărături impulsive atunci când vine vorba despre pantofi. Totuși, nu trebuie să vă ghidați doar după designul pantofilor sau după dorința de moment.  Cel mai recomandat ar fi să vă gândiți bine înainte de a achiziționa o pereche de pantofi, pentru a avea certitudinea că îi veți și purta, nu doar că îi veți aranja frumos în dressing. Căutați un magazin de încălțăminte care să vă ofere pantofi aspectuoși și de calitate.

Ce femeie își dorește să suporte durerile de picioare deloc plăcute, cauzate de pantofii nepotriviţi, doar pentru a arăta bine? Ce-ar fi dacă s-ar îndeplini ambele cerințe: frumoși și calitativi?

La DENIS aveți oportunitatea de a vă găsi perechea ideală de pantofi, care oferă stil şi personalitate ţinutei atunci când mergeţi spre locul de muncă, spre cafeneaua preferată, spre nunta celei mai bune prietene sau chiar spre nunta dumneavoastră.

Așadar, toate aceste aspecte menționate mai sus reprezintă greșeli ce trebuie evitate de fiecare dată când vă aflați în căutarea unei perechi de pantofi potrivite. Recomandat este să țineți cont de stilul propriu, de gradul de confort, de maniera în care se vor potrivi cu celelalte piese din garderobă și, nu în ultimul rând, de brandul pe care-l alegeți să vă reprezinte. 

Dacă doriți să alegeți dintr-o gamă diversificată de modele moderne, confecționate din piele naturală de calitate premium, dar și la prețuri avantajoase vă recomandăm să optați pentru oferta magazinului online denisshoes.com. Cu siguranță vă veți îndrăgosti de pantofii acestui brand de top!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...