14.8 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăSpecialRevista Bebelu - o noua apariţie eleganta şi cuprinzătoare

Revista Bebelu – o noua apariţie eleganta şi cuprinzătoare

Revista Bebelu s-a născut din plăcerea autorilor ei de a scrie, din plăcerea graficienilor ei de a desena şi din plăcerea trustului Medien Holding de a realiza cel mai complex proiect în segmentul de creştere şi îngrijire a copilulului.

O revistă pentru părinţi şi copii şi pentru cei care ar dori să redevină copii, o revistă care îşi propune să-si încânte vizitatorii, să-i fascineze, să-i surprindă şi să-i reţină în mrejele paginilor ei.​

Revista Bebelu a apărut pentru a oferi unor oameni capabili dintr-o ţară frumoasă posibilitatea de a-şi demonstra talentele, a-şi oferi serviciile, echipa colaborând în acelaşi timp cu 16 specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură.

În cele 84 de pagini vă stârnim, lună de lună, curiozitatea, fie că sunteţi animaţi de dorinţa de a avea un copil, fie deja aţi împărtăşit bucuria primelor clipe, obişnuindu-vă cu interviuri, articole şi recomandări avizate.

Cititorii revistei Bebelu vor afla sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei.

În acest numar cititorii se vor bucura sa afle despre povestea frumoasa de viata a unei mamici celebre – Elena Basescu, intr-un interviu acordat în exclusivitate revistei Bebelu,vor fi puşi în tema cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă parcurgand atent şi rubricile permanente începând cu:

Rubrici:

PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine ediţie de ediţie pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte.

SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluţia fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentaţie, sănătate, pregătire pentru naştere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum.

BEBELUŞUL ÎN PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii.

COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creşterii şi îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuşi să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în aşa fel încât să crească perfect sănătos.

EDUCAŢIE – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure.

FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente.

COPII TALENTAŢI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valorisi ai tarii.

ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! – în fiecare număr al revistei vor fi prezentate soluţii de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viaţa copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Revista Bebelu apare în data de 16 a fiecarei luni, fiind tipărită într-un tiraj ridicat, pe hârtie de cea mai înaltă calitate, beneficiind de un layout de excepţie, distribuită în ţară la preţul de 7,99 lei.

Persoana de contact : Delia Rus

Events Manager&Pr

Tel:0722.631.336

Mail:delia.rus@bebelu.ro

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Bebelu, revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.

Cele mai citite

Universitatea Craiova, victorie cu CFR-ul lui Mutu! Oltenii au urcat pe locul doi. Cum arată clasamentul play-off-ului

Universitatea Craiova a învins-o în deplasare pe CFR Cluj cu scorul de 2-1, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. La fel ca și...

Cea mai mare pensie din România a depăşit 19.000 de euro net

Cea mai mare pensie din România a depăşit valoarea brută de 100.000 de lei lunar, odată cu majorarea din luna ianuarie. După impozitare, valoarea...

Uniunea Europeană anunță un pachet de ajutor de 7,3 miliarde de euro pentru Egipt

Uniunea Europeană anunță un pachet de ajutor de 7,3 miliarde de euro pentru Egipt, care se confruntă cu probleme de lichidități, pe fondul îngrijorărilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă