FOTO. Anchetă la Vaslui. Un copil de doi ani este ținut închis într-o cușcă pentru animale

Angajații Direcției Generale Asistență Socială și Protecția Copilului din județul Vaslui efectuează o anchetă asupra unui nou caz cutremurător. Un băiețel în vârstă de doi ani este ținut de familie închis într-o cușcă improvizată, cum sunt cele pentru animale.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2016 - 09:24

Angajații Direcției Generale Asistență Socială și Protecția Copilului din județul Vaslui efectuează o anchetă asupra unui nou caz cutremurător. Un băiețel în vârstă de doi ani este ținut de familie închis într-o cușcă improvizată, cum sunt cele pentru animale.

Autoritățile au aflat despre acest caz acum circa două săptămâni, după ce în presa locală a fost publicată o fotografie a copilului închis în cușcă. Poza a fost realizată de un localnic. La acel moment, copilul se afla în grija tatălui, după ce mama plecase de acasă în urma unor discuții în familie.

După ce a izbucnit scandalul, tatăl ar fi luat copilul și l-ar fi dus la mama lui. Angajații DGASPC au încercat să-l găsească pe tatăl copilului pentru a discuta cu el, dar nu l-au găsit acasă.

Publicația Vremea Nouă informează că victima este copilul unei familii sărace din localitatea Dealul Sării.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...