Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Topul celor mai căutate joburi online

Posturile vacante de reprezentant vânzări, operator PC, reprezentant relaţii clienţi, dar şi cele de responsabil clienţi, responsabil dezvoltare livrări sau asistent manager strâng între 4.000 şi 9.000 de ...

Share

Carla Popa 0 comentarii

15.11.2010 - 19:36

Posturile vacante de reprezentant vânzări, operator PC, reprezentant relaţii clienţi, dar şi cele de responsabil clienţi, responsabil dezvoltare livrări sau asistent manager strâng între 4.000 şi 9.000 de aplicaţii, spun reprezentanţii site-urilor de recrutare. "Numărul celor care trimit zilnic CV-ul către firmele care au posturi vacante a ajuns, în luna octombrie, la 39.000. Cei mai mulţi dintre cei care îşi caută de lucru aplică pentru joburile vacante din vânzări, serviciu clienţi, finanţe-bănci, IT&C, contabilitatea şi marketing", a declarat Adela Râpeanu, communication expert la Myjob. Potrivit acesteia, pentru un job de operator PC aplică până la 8.300 de candidaţi.

Joburile adresate specialiştilor în vânzări adună şi ele număr considerabil de aplicaţii, pentru un astfel de anunţ aplică peste 8.000 de candidaţi. Potrivit realitatea.net, datele furnizate de reprezentanţii eJobs arată că anunţurile pentru joburile de reprezentant relaţii clienţi şi responsabil dezvoltare clienţi adună aproape 5.000 de aplicaţii. Ofertele de angajare pentru posturile de asistent manager adună şi ele până la 4.000 de candidaţi. Carmen Hădărău, Specialist Marketing în cadrul BestJobs, spune că cele mai accesate oferte de angajare de pe site sunt cele din vânzări şi comerţ, serviciu clienţi şi secretariat, marketing, finanţe şi contabilitate.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...