Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bill Gates donează 500 de milioane de dolari pentru lupta împotriva epidemiilor

Miliardarul american a anunțat că Fundația Gates va oferi peste 500 de milioane de dolari în 2014 ”pentru a reduce povara pe care o constituie malaria, pneumonia, diareea și o serie de infecții parazitare, cauze principale pentru decese și handicap în țările în curs de dezvoltare"

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 03.11.2014 - 12:25

Bill Gates va dona peste 500 de milioane de dolari pentru lupta împotriva diverselor epidemii din țările în curs de dezvoltare, informează AFP, preluat de B1. Totodată, Bill Gates a anunțat că fundația sa a majorat cu 30% finanțarea anuală în ce privește malaria.

Miliardarul a subliniat ”necesitatea unor eforturi mai importante pentru a face față bolilor rezistente la medicamente, cum sunt malaria și febra Dengue”, mai ales în contextul epidemiei de Ebola, din cauza căreia paroximativ 5.000 de persoane și-au pierdut viața de la începutul acestui an.

De altfel, în ce privește lupta sa împotriva epidemiei virusului Ebola, Fundația Gates a anunțat în septembrie un angajament în valoare de 50 de milioane de dolari

Citește totul despre:

Comentarii

loading...