iPhone 11 Pro? La ce să vă așteptați la marele eveniment

Apple va dezvălui probabil iPhone-ul nou în timpul unui eveniment mediatic urmărit îndeaproape marți - dar nu vă așteptați la un lucru pliabil, 5G capabil sau diferit radical de anul precedentm ne spun jurnaliștii de la CNN.

Share

Rl online 0 comentarii

09.09.2019 - 20:25

În cadrul evenimentului, care va avea loc în sediul său din Cupertino, California, Apple va afișa probabil trei noi iPhone-uri de ultimă generație - iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max și iPhone 11 - înlocuind XS, XS Max și modele XR. De asemenea, poate introduce un model mult mai ieftin începând cu aproximativ 450 USD.

Dispozitivele, despre care se pare că sunt aproape identice cu linia de anul trecut, pot avea un nou sistem de camere cu trei camere pe spate - inclusiv una pentru capturarea unor fotografii cu unghi larg - precum și software integrat pentru inteligență artificială editare foto și video. 

Într-un moment în care unii dintre concurenții săi lansează concepte inovatoare, dar mai riscante, cum ar fi smartphone-ul pliabil al Samsung și cele două dispozitive 5G ale sale, Apple este de așteptat să rămână constant. Și asta poate fi riscant.

Afacerea iPhone - care este încă cel mai mare producător de bani la Apple - a început să scadă. Veniturile din iPhone au scăzut cu procente de două cifre în ultimele trimestre.

Un Apple Watch nou nouț?
 

IPhone-urile nu vor fi singurele produse noi afișate marți. Apple Watch, primul produs lansat sub conducerea CEO Tim Cook, este de asemenea așteptat să primească o actualizare. Produsul a făcut progrese majore de la lansarea din 2015. Acesta oferă acum conectivitate celulară și are o poziție puternică pe piață.

Apple poate integra, de asemenea, capabilități de inteligență artificială, urmărirea integrată a somnului și poate oferi modificări materiale în smartwatch, dar aceste modificări vor atrage probabil doar cei care nu dețin deja unul și nu duc la upgrade-uri.

Apple își va dezvălui noile produse marți la ora 20:00, ora României. 

Comentarii