Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Îmbunătățiri pentru Mazda MX-5

Generația a patra a celui mai bine vândut roadster din istorie a primit un pachet de îmbunătățiri pentru versiunea 2019, cea mai importantă noutate fiind motorul de 2l care produce 184 CP și crește și mai mult caracterul dinamic al modelului.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 11.09.2018 - 14:00

Dezvoltată sub conceptul “bucuria mișcării, bucuria vieții”, generația a patra a celui mai bine vândut roadster din istorie a primit un pachet de îmbunătățiri pentru versiunea 2019, cea mai importantă noutate fiind motorul de 2l care produce 184 CP și crește și mai mult caracterul dinamic al modelului.
 
Mazda MX-5 este un model care trebuie să inoveze, dar să păstreze, totodată, esența filosofiei Mazda, Jinba Ittai, unitatea dintre om și mașină. Mazda MX-5 2019 prezintă îmbunătățiri atât din perspectiva motorizărilor, cât și a designului și dotărilor sau a pachetului de sisteme de siguranță activă i-ACTIVSENSE.
 
Viitorii posesori de Mazda MX-5 vor beneficia de volanul reglabil și în adâncime, în completarea mobilității pe verticală, iar sistemul de infotainment include de acum opțional conectivitatea Apple CarPlay sau Android Auto. Confortul a fost crescut și prin modificări aduse sistemului de rabatare a spătarelor și mecanismelor de deschidere a portierelor. La exterior, roadsterul poate fi echipat cu jante în nuanțe noi și cu un acoperiș textil de culoare maro.
 
Motoarele SKYACTIV-G 2.0 și 1.5 pe benzină au beneficiat de îmbunătățiri tehnice și prezintă rezultate superioare, atât în ceea ce privește consumul, cât și performanțele. Motorul de 2l a câștigat mai multă putere și a ajuns la 184 CP, iar motorizarea de 1.5l oferă un cuplu crescut și un consum și mai redus.
 
Pachetul de actualizări este completat de cinci noi sisteme de siguranță i-ACTIVSENSE: asistentul avansat de frânare inteligent pentru oraș, cu funcție de monitorizare și la deplasarea în marșarier, sistemul de avertizare a șoferului, sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație și cameră video pentru mersul cu spatele.

În România, Mazda Mx - % are prețuri cuprinse între 20.190 și 31.690 de euro, cu TVA.

Comentarii

loading...