VIDEO: Cum arată primul smartphone cu Android și trei SIM-uri

Acer Liquid X2 este un smartphone echipat cu ultimul limbaj de programare de la Android, varianta Lollipop 5.1 și este singurul smartphone care permite atașarea de trei SIM-uri, toate trei în versiunea de micro sim, informează expertreviews.co.uk.

Share

Bogdan Daradan 0 comentarii

Actualizat: 28.04.2015 - 23:07

Acer Liquid X2 este un smartphone echipat cu ultimul limbaj de programare de la Android, varianta Lollipop 5.1 și este singurul smartphone care permite atașarea de trei SIM-uri, toate trei în versiunea de micro sim, informează expertreviews.co.uk.

Acer Liquid X2 va dispune de un ecran de 5.5 inci, rezoluție 1920x1080, iar procesorul va fi unul octa-core pe 64-bit pe un chipset un chipset MediaTek. Acer Liquid X2 va fi cu siguranță pe placul amatorilor de selfie, întrucât ambele camere (atât cea principală, cât și cea frontală) vor putea face poze de maximum 13 Megapixeli.

Un accesoriu interesant va fi disponibil pentru Acer Liquid X2 și anume o husă flip, ce va incorpora un display pe partea din spate. Acesta se pare că va putea fi folosit pentru a lansa aplicații, a vedea notificările sau chiar pentru a rula anumite jocuri.

Citește totul despre:

Comentarii