18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Noul Samsung Seria 9: Rezultatul a 33.000 DE ORE de proiectare

FOTO: Noul Samsung Seria 9: Rezultatul a 33.000 DE ORE de proiectare

Samsung a lansat, miercuri, în cadrul Internet & Mobile World 2012, pe piaţa din România, cea de-a doua generaţie de notebook-uri Seria 9. Notebook-ul Samsung Seria 9 dispune de o carcasă subţire şi compactă iar componentele foarte mici au fost ajustate pentru a putea să încapă în carcasa inovatoare.

Cu un design unic şi tehnologie de top, notebook-ul Samsung reprezintă un punct de referinţă în segmentul premium, potrivit celor de la Samsung.

Design

În proiectarea noii serii de notebook-uri, Samsung a combinat design-ul premium cu performanţa şi funcţionalitatea de ultimă oră. Au fost necesare 9.000 de ore pentru realizarea schiţelor şi machetelor, 24.000 de ore de R&D, în total, fiind petrecute 33.000 de ore pentru crearea acestui produs. Panoul LCD, tastatura, placa de bază, cablurile, cooler-ul şi bateria sunt componente-cheie create cu precizie astfel încât să se potrivească perfect în carcasa subţire a notebook-ului Seria 9.

Pentru a reduce cât de mult posibil dimensiunile ramei, Samsung a folosit tehnologia proprie MaxScreen, permiţând astfel mărirea ecranului cu până la un inch. Rezultatul constă în cel mai subţire şi compact notebook premium de 15″, prevăzut cu un display în culori intense, potrivit pe un cadru elegant de 14″. Datorită finisajelor de înaltă calitate şi design-ului aerodinamic, liniile noului notebook Samsung Seria 9 se îmbină într-o identitate puternică.

Grosimea de numai 14,9 mm şi greutatea de doar 1,59 kg fac noul notebook de 15″ cu aproape 50% mai compact decât orice alt laptop existent de 15″. Toate acestea reprezintă o adevărată revoluţie în sectorul premium al laptopurilor subţiri şi uşoare.

Pentru un plus de rafinament şi fiabilitate, carcasa metalică a notebook-ului Seria 9 a fost suflată cu nisip, ajutând la eliminarea urmelor de degete de pe suprafaţa acesteia.

Performanţe

Cea de-a treia generaţie de procesoare Intel® CoreTM, precum şi memoria RAM de 4GB*/8GB şi hard disk-ul de 128GB/256GB SSD asigură performanţă şi putere incontestabile. Datorită tehnologiei Samsung Fast Boot, noul notebook Seria 9 se deschide în numai 9,8 secunde, iar tehnologia Fast Start asigură un răspuns la deschiderea ecranului de 1,4 secunde. Mai mult, funcţia Fast Browsing permite navigarea pe Internet la o viteză de două ori mai mare. Bateria noului notebook este o altă mărturie a inovaţiei Samsung, având o durată de viaţă de până la 10 ore.

Datorită ecranului HD+ SuperBright, cu 180% mai luminos şi dotat cu tehnologia anti-reflexie, utilizatorii se pot bucura de vizualizare clară chiar şi în aer liber. Mai mult, unghiul vizual de 160º garantează confortul şi calitatea experienţelor vizuale.

Fie că este folosit în medii luminoase sau deosebit de întunecate, ecranul cu autodetectare şi tastatura ilumnată pot fi ajustate pentru a se potrivi condiţiilor din jur, pentru comoditate maximă în utilizare.

„Noul notebook Seria 9 reprezintă un nou standard în ceea ce priveşte precizia tehnică şi design-ul premium specifice Samsung. Suntem încântaţi să oferim consumatorilor români un produs premium care nu se dezice de la performanţa şi funcţionalitatea de top cu care ne-am obişnuit publicul”, a spus Valentin Popa, Product manager în cadrul Samsung Electronics România.

 

Prevăzut cu un clickpad multitouch de dimensiuni mari, noul notebook permite utilizatorilor un control mai bun şi elimină riscurile gesturilor accidentale, asigurând, alături de un strat de sticlă şi senzori de imagine, o utilizare facilă şi exactă. În plus, prin intermediul tehnologiei wireless optimizate, utilizatorii se pot conecta la Internet cu o mai mare uşurinţa, oriunde s-ar afla.

Cu noul notebook Seria 9, utilizatorii nu mai au nevoie de Control Panel pentru administrarea setărilor. Acesta poate fi controlat mult mai uşor şi mai rapid, prin accesarea funcţiei Samsung Easy Settings, care oferă o execuţie one-click, folosind scurtăturile de pe tastură pentru ajustarea funcţiilor simple.

Noul notebook Seria 9 va fi disponibil la preţul recomandat de 5.699 RON.

Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă