15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Noul VW Beetle, şi pentru bărbaţi? Vezi cum arată modelul 2012

VIDEO. Noul VW Beetle, şi pentru bărbaţi? Vezi cum arată modelul 2012

Compania germană de automobile Volkswagen a dezvăluit, luni, că modelul Beetle va avea un nou design, mai modern şi mai agresiv, conceput să-i atragă şi pe bărbaţi, potrivit AP. 

De la automobilul nazist, la mijlocul de transport preferat al hipioţilor şi până la o maşină şic, destinată, în general, femeilor, VW Beetle a trecut printr-o serie lungă de facelifturi. În 2012, îndrăgitul model al celor de la Volkswagen se reinventează, din nou. Originalul Beetle, apărut în 1930 în Germania nazistă, este punctul de plecare al noului design.

Un tavan mai plat, geamuri mai înguste şi forme mai agresive – aşa se va prezenta noul Beetle. VW doreşte astfel să tripleze vânzările pe teritoriul SUA, încercând prin noul design să împace şi cerinţele bărbaţilor. Acesta va fi dotat cu un sistem de navigaţie, un portbagaj mai încăpător, materiale de calitate superioară şi lumină ambientală.

Anunţat pentru toamna anului 2012, în afară de opţiunile standard de motorizare – de 170 de cai –  noul Beetle oferă şi o variantă sport cu 200 de cai putere, pe benzină, dar şi una  diesel, mai eficientă din punct de vedere al consumului. “Deocamdată, nu se pune problema unui motor electric”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Corey Proffit.

275 norocoşi au pus mâna pe noul model de Beetle, înainte de lansarea oficială. Oprah Winfrey le-a făcut spectatorilor săi un cadou de neuitat, în cadrul unei emisiuni din noiembrie 2010.

Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă