13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTech5G în România și telefoanele compatibile

5G în România și telefoanele compatibile

5G a ajuns și în România. Iar dacă aveai de gând să-ți schimbi telefonul, n-ar fi rău să te gândești la un model compatibil. De ce? Pentru că dincolo de zvonuri și conspirații, 5G chiar este o tehnologie revoluționară, care promite să rivalizeze cu internetul prin cablu și are aplicabilitate în multe domenii, de la divertisment la medicină. Gradul de acoperire crește în țara noastră și, în curând, oricine se va putea bucura de viteze uimitoare în toate rețelele de telefonie mobilă. Pentru cei care plănuiau să-și cumpere telefoane în rate, iată câteva modele din noua eră a mobilității.

 

Huawei Mate 20 X 5G

Huawei ne-a obișnuit deja cu surprizele plăcute. Iar noul Mate 20 X păstrează tot ce apreciem la producătorul chinez, de la camera triplă, creată în colaborare cu Leica, până la bateria de 4200 mAh, care duce mai bine de o zi, chiar și cu utilizare intensă. Acum, Huawei se așază din nou confortabil la masa numelor mari, prin chipsetul Balong 5000, care îți permite accesul la rețeaua 5G.

 

Samsung Galaxy S10 5G

Apropo de numele mari, nici Samsung nu s-a lăsat mai prejos. S10 5G, lansat în februarie 2019, este o bijuterie cu ecran AMOLED de 6,7 inchi, o cameră impresionantă, cu unghi foarte amplu de vizualizare și rezistență mare la apă și praf. Iar 5G-ul te va ajuta să distribui mai departe toate acele fotografii impecabile la o viteză uluitoare.

 

Xiaomi Mi Mix 3 5G

O prezență neobișnuită în această categorie este Xiaomi, un alt producător chinez. Principiul pe care compania și-a clădit succesul de-a lungul existenței relativ scurte este calitate la cel mai mic preț. Iar modelul Mi Mix 3, prin care Xiaomi vrea să cucerească piața 5G, nu face excepție. Dotat cu un display AMOLED de 6,4 inchi, procesor Android Snapdragon 855, 6GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 128 GB, telefonul ține pasul cu multe modele cu pretenții și prețuri mult mai ridicate. Iar 5G întregește imaginea unui smartphone care democratizează inovațiile.

 

LG V50 ThinQ 5G

Primul telefon al companiei sud-coreene care susține tehnologia 5G vine și cu alte surprize interesante. Modelul dispune de un ecran OLED de 6,4 inchi, o cameră de 12 Mpx cu stabilizare și baterie mai puternică decât de obicei, cu încărcare rapidă + încărcare wireless. Dar găselnița celor de la LG, prin care își propun să cucerească publicul de gaming, este ecranul secundar. Acesta este un accesoriu construit sub forma unei huse pentru telefonul principal, care îți permite de fapt să anexezi încă un display. Poate fi folosit în jocuri, filme, simultan cu cel principal sau separat de acesta. Dar trebuie să ții cont că sursa de energie este tot bateria telefonului, ceea ce va însemna o viață mai scurtă în format de ecran dublu.

 

Tehnologia 5G este la început. Lista telefoanelor compatibile este cu siguranță în creștere. Și vei avea o ofertă mult mai generoasă la dispoziție cu timpul. Dar dacă vrei un telefon nou și îți dorești să ții pasul cu inovațiile din lumea mobilității, cumpără unul dintre modelele disponibile acum pe piață. Și folosește CardAvantaj pentru a împărți achiziția în rate. Pentru că în lumea tehnologiei, merită să investești în noutate.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă