12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportVosganian: Când ţara era condusă de Iliescu şi Constantinescu, habar nu aveam...

Vosganian: Când ţara era condusă de Iliescu şi Constantinescu, habar nu aveam de procurori

Fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, marţi seară, la Digi24, că politicienii nu au fost verificaţi de Parchete, DIICOT şi DNA în timpul mandalelor lui Ion Iliescu şi Emil Constantinescu.

„Nu mă pricep la procurori. Nu am cunoscut în viaţa mea alţi procurori decât pe cei care fuseseră procurori, ca Victor Ciorbea, Victor Ponta, Norica Nicolai, Monica Macovei. Nu mă interesează procurorii”, a subliniat senatorul, rugat să comenteze pe marginea scandalului Papici.

„În viaţa de zi cu zi a românilor chestiunea procurorilor e marginală, 99% nu au nicio treabă cu procurorii. Câtă vreme România a fost condusă de Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, habar nu am avut de procurori, Parchete, DIICOT-uri, DNA. De când conduce Traian Băsescu România şi a susţinut sute de oameni să devină procurori, încercând să-şi facă armată de rezervă, noi discutăm mai mult de jumătate din timpul nostru despre procurori”, a declarat Varujan Vosganian.

„Nu vreau să afirm sau să infirm ce spune Băsescu, care a jignit la un moment dat CSM atât de tare că îţi era jenă să îţi laşi copiii să asculte. Nu comentez inconsecvenţele unor oameni care nu au reper”, a mai spus el.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă