FOTO - goal.com

VIDEO. Un star al Barcelonei, după golul patru al lui Liverpool

Atacantul Luis Suarez spune că jucătorii Barcelonei s-au apărat ca nişte şcolari la golul patru marcat de Liverpool în meciul retur al semifinalei Ligii Campionilor, care a consfinţit calificarea ''cormoranilor'' în finală cu scorul general de 4-3.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.05.2019 - 13:28

Golul calificării ''cormoranilor'' a venit în minutul 79, când Divock Origi a reluat în plasă un corner executat rapid şi inteligent de Trent Alexander-Arnold, într-un moment când apărarea catalană a avut un moment nepermis de relaxare.

''La al patrulea lor gol am arătat ca nişte şcolari, aşa că trebuie să fim pregătiţi pentru toate criticile care vor veni ca ploaia peste noi. Suntem foarte trişti, suferim mult, chiar dacă suntem profesionişti'', a declarat Suarez după eşecul dureros în faţa fostei sale echipe.

Barcelona era înaintea meciului retur cu Liverpool singura echipă neînvinsă în acest sezon al Ligii Campionilor, dar pentru al doilea sezon consecutiv a capotat în semifinale. Anul trecut, Roma a eliminat Barca, cu 3-0 în retur, după un 1-4 pe Camp Nou.

''Va trebui să facem faţă multor critici, pentru că e a doua oară când ni se întâmplă acelaşi lucru. Nu poţi repeta aceeaşi greşeală doi ani la rând. Sunt multe lucruri care trebuie luate în considerare şi la care să ne gândim. Ei au făcut ce au vrut să facă, să înscrie devreme. Au crezut în şansa lor din primul până în ultimul minut'', a adăugat uruguayanul.

Ernesto Valverde este văzut printre principalii vinovaţi de eşecul Barcelonei în Liga Campionilor, dar Suarez a sărit în apărarea antrenorului său: ''Noi am fost cei care am jucat pe teren. Şeful a utilizat aceaşi tactică ca în primul meci şi am încercat să facem acelaşi lucru şi aici. Trebuie să ne cerem scuze pentru atitudine şi pentru tot ce s-a întâmplat azi''.

Comentarii