34.6 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSportVIDEO. Prima şedinţă de Guvern cu noii miniştri: Ponta: Noul Guvern îşi...

VIDEO. Prima şedinţă de Guvern cu noii miniştri: Ponta: Noul Guvern îşi va angaja răspunderea

În prima şedinţă de Guvern cu noii miniştri premierul Victor Ponta a ţinut să ureze succes mai ales miniştrilor tineri, care nu au mai ocupat posturi ministeriale.

”Nu vă speriaţi când vi se spune că tinereţea este o problemă”, le-a spus Ponta noilor miniştri în prima şedinţă de Guvern în noua formulă.

“Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament pentru un program cuprinzând priorităţile pentru perioada următoare şi noile obiective apărute în ultimele luni, document care nu reprezintă programul de guvernare din decembrie 2012, dar este inspirat aproape integral din acesta”, a declarat premierul Ponta.

El a mai declarat în cadrul primei şedinţe de Guvern în această formulă că „nu este pace între Guvern şi Preşedinţie”.

„Am văzut un val de optimism, că e pace între Guvern şi Preşedinţie. Nu e pace. Aseară a fost doar un armistiţiu, impus de două lucruri – de votul Parlamentului de marţi şi de realitatea constituţionala şi europeană”, a spus Victor Ponta.

Guvernul a aprobat, miercuri seară, programul politic care actualizează programul de guvernare, au declarat surse oficiale, documentul fiind transmis Parlamentului joi dimineaţă.

În şedinţa de Guvern se discută, printre altele, probleme privind înschirerea în clasa pregătitoare şi indemnizaţiile pentru medicii rezidenţi.

Suntem spre finalizarea tuturor procedurilor şi actele necesare pentru ca departamentul de Situaţii de Unrgenţă de la MAI să aibă toate instrumentele necesare pentru funcţioare.

140.000 de copii au fost înscrişi în clasa pergătitoare, a declarat ministrul Pricopie în şedinţa de guvern.

 


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_min/309ea58999e00710a7c1089a888a16f6/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

Cele mai citite

EURO 2024: Remiză între Scoția și Elveția 1-1 la Koln

Scoția și Elveția au remizat, scor 1-1, în al doilea meci al zilei din grupa A de la Campionatul European, transmis de postul Pro...

124 de entități din întreaga lume cer Ameco să renunțe la procesul împotriva ONG-ului român Agent Green

124 ONG-uri, entități științifice, oameni de știință independenți, cercetători, profesori ai unor universități de renume, botaniști, apărători ai mediului și consultanți de mediu din...

A murit poetul Ioan Es. Pop, unul dintre cei mai importanți poeți români contemporani

Poetul care a pus Ieudul pe harta literară a lumii, Ioan Es. Pop, a murit la vârsta de 65 de ani. Mircea Cărtărescu l-a numit...
Ultima oră
Pe aceeași temă