12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO ‖ Manchester United plătește o avere pentru Wan-Bissaka

VIDEO ‖ Manchester United plătește o avere pentru Wan-Bissaka

Formația din Manchester a anunțat pe site-ul oficial transferul fundașul Aaron Wan-Bissaka, jucător ce a evoluat și la EURO 2019, iar în partida cu Franța și-a dat autogol, în al cincilea minut de prelungiri, consfințind astfel înfrângerea englezilor. Prețul de achiziție este unul uriaș, formația lui Ole Gunnar Solskjaer urmând să vireze londonezilor de la Palace nu mai puțin de 55 de milioane de euro.

Prețul pare unul exagerat, dacă ne raportăm la valoarea acestuia de pe transfermarkt.com.

„E un sentiment incredibil şi o mare onoare să mă pot numi jucător al lui Manchester United. Ştiu că foarte puţini fotbalişti au acest privilegiu. Abia aştept să încep treaba şi să mă integrez în echipă”, a fost prima declarație a lui Aaron Wan-Bissaka după transferul pe Old Trafford.

Iată ce i-a convins pe șefii lui United să facă mutarea

Wan-Bissaka a semnat cu “diavolii” o înțelegere valabilă pe cinci sezoane și va încasa un salariu anual de 5 milioane de euro.

În sezonul trecut de Premier League, Bissaka a jucat 39 de partide în toate competițiile pentru Crystal Palace și a dat și 4 pase decisive.

 

 

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă