19.6 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportVIDEO. Infantino, președinte FIFA: "Cea mai bună fază a grupelor de la...

VIDEO. Infantino, președinte FIFA: “Cea mai bună fază a grupelor de la Cupa Mondială din toate timpurile”

Președintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat marți, 6 decembrie, că această Cupa Mondială din Qatar a avut parte de cele mai bune faze din grupe din istoria Cupei Mondiale.

Infantino a citat marile surprize, fanii, meciurile și golurile în timp ce și-a exprimat speranța ca turneul să continue să fie interesant în sferturile de finală, cu confruntări precum Olanda – Argentina și Anglia – Franța la orizont.

Cupa Mondială din 2022 a fost prima din istorie în care echipe reprezentând toate cele șase continente geografice locuite au ajuns în faza eliminatorie, un indiciu despre care Infantino a spus că “arată că fotbalul devine cu adevărat global”.

Infantino a declarat că peste două miliarde de telespectatori au urmărit deja turneul, iar această cifră ar trebui să ajungă la cinci miliarde de vizionări până la finalul turneului.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...

Doi polițiști de frontieră, răniți într-o acțiune de prindere a unor migranți

Doi poliţişti de frontieră din Timiş au fost răniţi noaptea trecută, în timp ce executau o acţiune de prindere în flagrant a unor călăuze...
Ultima oră
Pe aceeași temă