10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportVIDEO. Crin Antonescu: E important ce discută premierul cu marile companii

VIDEO. Crin Antonescu: E important ce discută premierul cu marile companii

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, într-o emisiune difuzată de B1TV, că vizita lui Victorf Ponta în Statele Unite ale Americii este un lucru bun şi că este important ce va discuta el cu marile companii.

 


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/71408162a70325c8be944c5046c1ef75/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

”Este un nivel maxim pentru un prim-ministru. Cred că este un lucru bun că delegaţia guvernamentală va merge acolo”, a explicat Antonescu.

Mai mult, Crin Antonescu este de părere că ”n-are niciun rost să ne ascundem că există ideea că relaţia România cu SUA este condusă de interesele unor mari companii. Aceste lucruri nu pot fi contrazise doar ignorându-le oamenii au dreptul să aibă îndoieli, de aceea Guvernul trebuie să facă, în mult mai mare măsur, o dare de seamă în faţa lumii”

”România este singura care nu are un curent semnificativ anti-american. Eu cred că este un atu, pe care trebuie să-l folosim. E vorba despre o relaţie cu cea mai importantă putere a lumii. Există riscul ca şi în România să se nască un curent anti-american”, a mai spus Antonescu.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă