10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportVIDEO. Antonescu: Nu e adevărat că visul meu în viaţă e de...

VIDEO. Antonescu: Nu e adevărat că visul meu în viaţă e de a deveni preşedintele României

”Nu vreau să fiu un preşedinte al maşinăriei. Eu am fost şi am rămas un om liber. Liber în sensul raporturilor cu cercuri financiare, cu influenţa şi forţa serviciilor de informaţii şi a altor grupuri. Văd că din ce în ce mai puţin contează anumite valori, însă nu mă interesează. Ştiu că şansa de a avea o asemenea relaţie cu astfel de grupuri e foarte mică”, a declarat Crin Antonescu, duminică la B1TV.


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/07623b968f1d2627c40cdec6448d1724/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

 

Liderul PNL spune că îşi doreşte să fie preşedinte, dar că acesta nu este visul său suprem. ”Nu e adevărat că visul meu în viaţă e de a deveni preşedintele României”, declarat Antonescu.

”Am de gând să fiu într-o campanie prezidenţială. Electoratul e cel care contează. Poporul PSD-ist dacă vrea votează, dacă nu, nu. Asta nu e o ameninţare şi ceea ce mă deranjează este mentalitatea din spatele unei asemenea ameninţări pentru că la baza acordului nostru a fost să facem ditamai alianţa ca să schimbăm aceste mentalităţi”, a mai spus Crin Antonescu.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă