18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportVideanu: N-am responsabilitate administrativă privind Oltchim, miniştrii nu gestionează companii

Videanu: N-am responsabilitate administrativă privind Oltchim, miniştrii nu gestionează companii

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat, marţi seară, că “n-are niciun fel de responsabilitate administrativă în legătură cu Oltchim” şi că miniştrii nu au responsabilitatea gestionării companiilor, potrivit Mediafax.

 

Întrebat dacă se teme că va fi citat de DNA după ce premierul Ponta a spus că cele mai mari datorii la Oltchim s-au făcut în perioada în care Videanu a fost ministru al Economiei, liderul PDL a răspuns: “Nu. Miniştrii nu au responsabilitatea gesionării companiilor. Domnul Ponta demonstrează că e un imatur”.

El a mai spus că niciodată n-a avut niciun fel de afaceri cu fostul director geneal al Oltchim Constantin Roibu şi nici cu Cristian Boureanu.

Videanu a ţinut să precizeze că niciodată nu a fost interesat de privatizarea Oltchim.

De asemenea, Videanu a mai spus că nu s-a întâlnit niciodată cu Dan Diaconescu la o emisiune decât în urmă cu 10-12 ani.

“N-am avut de 7-8 ani niciun un contact, nicio discuţie cu Dan Diaconescu”, a spus Videanu.

El l-a criticat pe Ponta pentru că a scos la privatizare 54% din acţiunile statului fără să facă conversia creanţele AVAS în acţiuni.

Întrebat dacă se aşteaptă să fie citat la DNA, Videanu a precizat: “N-am niciun fel de responsabilitate administrativă în legătură cu Oltchim.”

Cele mai citite

BEC a stabilit ordinea pe buletine de vot la alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a stabilit, luni, prin tragere la sorţi, număru de ordine de pe buletinele de vot a partidelor politice, alianţelor electorale, alianţelor...

Acuzații de fraudă, corupție și manipulare financiară

Dezvăluiri șocante despre impunerea candidaților și cheltuirea banilor în interiorul partidului AUR, sub conducerea lui George Simion și a lui Marius Lulea.  Începe să...

Euro este în ușoară scădere. Ce se întâmplă cu dolarul?

Moneda naţională s-a apreciat luni în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9758 lei, în scădere...
Ultima oră
Pe aceeași temă