Veşti devastatoare pentru Ronaldo: Este în pericol să fie "şters"

Deşi Ronaldo, acuzat de viol de o femeie din SUA, a negat vehement orice fel de incident, urmările scandalului încep să se simtă. Superstarul, ajuns în vară la Juventus Torino, de la Real Madrid, ar fi suspendat de la naţionala Portugaliei şi, în plus, începe să piardă sponsori.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.10.2018 - 21:42

Ronaldo nu a fost convocat la naţionala Portugaliei pentru meciurile cu Polonia şi Scoaţia, iar potrivit Associated Press. Lusitanul ar fi suspendat de către oficialii federaţiei pe toată durata investigaţiilor în ceea ce priveşte acuzaţiile de viol, lansate în presa din Germania. Potrivit publicaţiei portugheze Record, starul de 33 de ani ar fi acceptat, de comun acord cu selecţionerul şi cu preşedintele Federaţiei, să nu vină la naţională, relatează Pro Sport.

Mai mult, scandalul din jurul său l-ar putea face pe Ronaldo să piardă din sponsori. Un purtător de cuvânt de la EA Games, compania care produce jocul FIFA, a cărui imagine este CR7, a anunţat că situaţia este monitoziată atent şi că Ronaldo e în pericol să fie "şters" de pe coperta jocului:

"Am văzut acuzaţiile îngrijorătoare legate de Cristiano Ronaldo apărute în ultima perioadă. Monitorizăm cu atenţie situaţia, noi avem pretenţia ca sportivii care sunt ambasadorii EA Games să fie un exemplu şi să se comporte în conformitate cu valorile companiei", a spus un purtător de cuvânt al companiei care produce jocul FIFA.

Cristiano Ronaldo este cel mai selecţionat fotbalist portughez din toate timpurile (154 de meciuri) şi golgheterul all-time al naţionalei lusitane (85 de goluri).

Comentarii