Foto Arhiva

Vestea anului pentru handbalul românesc: Cine vine din vară la CSM București

Oficialii celor de la CSM București și-au văzut visul cu ochii! Tehnicianul Ambros Martin a acceptat, se pare, oferta campioanei României, după îndelungi curtări și va fi din vară noul antrenor la CSM București, anunță gsp.ro.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.03.2018 - 13:32

Surse din cadrul CSM București dau ca sigură numirea din vară la gruparea patronată de Primăria Capitalei a lui Ambros Martin, selecționerul României, și antrenorul actual al Gyorului. Aflat în discuții cu Rostov Don, Ambros Martin a fost "deturnat", se pare, de oficialii grupării bucureștene, care au plusat după despărirea de Helle Thomsen.

Ambros Martin are avantajul că știe, cât de cât, echipa CSM-ului, lucrând cu jumătate de echipă, de-a lungul timpului, la națională. În plus, "naveta" de la echipa de club la echipa națională ar fi mult mai simplu de făcut.

Campioana României se află, până atunci, în căutarea tehnicianului care o va antrena în acest final de sezon. Antrenorul care va veni are drept obiectiv calificarea la Final Four-ul de la Budapesta. Și pretențiile nu se opresc aici, CSM trebuie să joace finala!

"Va fi un antrenor scandinav", spun sursele Gazetei, CSM având lipici la aceștia. Din 2016, echipa a fost antrenată doar de tehnicieni nordici, cu o singură excepție: Aurelian Roșca. În rest, s-au perindat la CSM București Jakob Vestergaard, Mette Klit, Kim Rasmussen, Per Johansson și Helle Thomsen.

Comentarii