16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportVasile Blaga, despre suspendarea lui Cristian Preda din PDL: Va avea timpul...

Vasile Blaga, despre suspendarea lui Cristian Preda din PDL: Va avea timpul necesar să analizeze limpede lucrurile

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a spus, luni seară, că europarlamentarul Cristian Preda va avea timp “să analizeze toate lucrurile” după ce a fost suspendat din partid pentru 6 luni de zile, potrivit B1.ro.

„PDL se află într-un amplu proces de reconstrucţie al structurilor pentru că ne aşteaptă un an greu, într-un proces amplu de a ne prezenta strategiile în teritoriu. O serie de colegi, folosind retorica USL au criticat în mod repetat partidul, invocând diferite motive, cele mai multe calate pe discursul lui Ponta: la început să nu facem opoziţie, între timp văd că facem, apoi că am avea un război permanent cu preşedintele, ceea ce este incorect, mai nou că nu am promovat guvernul din umbră. S-a lămurit şi domnul Preda astăzi. Am propus o sancţiune aspră, suspendarea pentru 6 luni. Pentru că eu cred că va avea timpul necesar să analizeze foarte limpede toate lucrurile spuse astăzi în BPM, reproşuri care ţin de lipsa de participare la viaţa partidului”, a spus Blaga la B1 TV.

Acesta a criticat activitatea lui Cristian Preda de pe blog, declarând că „numai pe blog lucrează dânsul în ultimii trei ani de zile”.

De cealaltă parte, Preda susţine că suspendarea sa este nedreaptă şi ia în considerare posibilitatea de a contesta decizia.

„E o hotărâre nedreaptă. Iau în considerare posibilitatea de a contesta decizia. Reproşurile care mi-au fost adresate au fost foarte diverse: de la ideea că, atunci când am fost prim-vicepreşedinte, nu am fost solidar cu PDL, până la reproşul că mi-am declarat publci tristeţea pentru retrogradarea Rapidului, s-a spus aproape tot ceea ce poate concepe o minte omenească. Blogul acesta a fost aspru criticat. Nu-l voi schimba”, a scris Preda, pe blogul personal.

 

Cele mai citite

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă