26.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSportVanghelie: Udrea e unul dintre cei mai puternici oameni după Băsescu

Vanghelie: Udrea e unul dintre cei mai puternici oameni după Băsescu

Marian Vanghelie, preşedintele PSD Bucureşti, spune că Udrea are putere şi „poate să distribuie sau să mute banii dintr-o parte în alta”, potrivit Realitatea.net.

„În momentul de faţă, ştim cu toţii că Elena Udrea are o anumită putere, poate să distribuie sau să mute banii dintr-o parte în alta. Nu are nicio importanţă problemele cu care se confruntă ţara”, a comentat Vanghelie declaraţia pe care a făcut-o în urmă cu o lună legat de puterea ministrului Turismului. Preşedintele PSD Bucureşti spunea atunci că „Nici 5 bărbaţi n-ar fi reuşit ca Udrea, are guvernul şi împarte banii”.

Vanghelie a comentat şi declaraţia preşedintelui Traian Băsescu conform căreia exclude ca Udrea să ajungă premier. Udrea s-a declarat decepţionată de declaraţia lui Băsescu.

„Ne insultă inteligenţa. Noi toţi românii, noi credem că Traian Băsescu chiar a transmis un mesaj şi a spus că nu pot doamnele, că nu are cum să fie primi miniştrii. S-a încercat un mic joc de glezne, iar doamna Elena Udrea a intrat în jocul ăsta şi dânsa pur şi simplu era dezamăgită. Este unul dintre cei mai puternici oameni după Traian Băsescu”, a declarat Vanghelie în cadrul emisiunii 3X3 cu Stelian Tănase.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă