22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportVanghelie spune că vrea să fie candidatul PSD la Primăria Capitalei, dar...

Vanghelie spune că vrea să fie candidatul PSD la Primăria Capitalei, dar că va fi ales cel mai bun

Social-democratul Marian Vanghelie a declarat, la Realitatea TV, că doreşte să candideze la Primăria generală a Capitalei, dar că ar fi normal să existe mai mulţi candidaţi în competiţia internă a PSD şi să fie aleasă „soluţia cea mai optimă”, scrie NewsIn.

Întrebat dacă doreşte să fie candidatul PSD la Primăria Capitalei, edilul sectorului 5 a spus: „Dacă întrebăm 100 de români <>, cred că 99 spun că da. Aş minţi să spun că nu. Problema e că trebuie văzută soluţia cea mai clară şi cea mai bună pentru PSD ca să câştigăm alegerile (…) Şi pe mine mă interesează soluţia cea mai optimă, dacă aceasta e Marian Vanghelie, atunci ar fi ideal”.

Vanghelie a apreciat că, în desemnarea candidatului, este mai importantă opinia populaţiei decât cea a filialei. „Până la urmă, şi filiala, şi partidul în ansamblu se uită la ceea ce spun cetăţenii”, a comentat el. De asemenea, liderul PSD a susţinut că ar fi normal să existe mai mulţi candidaţi în competiţia internă a PSD şi să fie ales cel mai bun.

Social-democratul a reluat criticile la adresa actualului primar al Capitalei, Sorin Oprescu, afirmând că, la Primărie, „s-au întâmplat şi se întâmplă foarte multe lucruri care nu sunt în regulă”. „Cred că Sorin Oprescu, în momentul ăsta, e cu banii pe zona Buzoianu – dna Udrea, cu slugărnicia la Traian Băsescu şi dacă ar putea, ar vrea să ia şi voturile PSD”, a declarat primarul sectorului 5. În privinţa unui alt potenţial contracandidat la viitoarele alegeri pentru Primăria Generală, Elena Udrea, el a susţinut că „este nu doar unul dintre cei mai puternici miniştri, ci unul dintre cei mai puternici oameni după Traian Băsescu”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă